Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Matka v strachu! Syn sa jej vyhrážal nožom zabitím a chcel jej podpáliť dom: Okamžitý zásah polície

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Polícia v Novom Meste nad Váhom vyšetruje prípad vyhrážania sa syna matke. Pod vplyvom alkoholu sa jej vyhrážal zabitím a podpálením domu. Na 48-ročného muža bol podaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

archívne video

Slovenskí a maďarskí policajti nacvičovali spoločné cezhraničné sledovanie (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

"Na základe doteraz zisteného, syn v obývacej izbe rodinného domu sa najskôr svojej matke vyhrážal tým, že sa jej pýtal, či ju má zabiť, pričom zo zásuvky vytiahol nôž a tento položil na stôl," konkretizuje trenčianska krajská polícia. Následne matke povedal, že jej podpáli dom, pričom v ruke držal zapálené reklamné letáky. Potom sa spolu s ňou presunul do záhrady rodinného domu, kde sa jej vyhrážal so slovami, že si dá spraviť DNA testy a pokiaľ nebude jeho matkou, zabije ju.

"Matka sa v strachu a v obave o svoj život a zdravie obrátila na políciu. Tá muža obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia. Dychovou skúškou bola u zadržaného zistená prítomnosť alkoholu v dychu vo výške 2,25 promile," pokračuje polícia. 48-ročného muža obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania. Zároveň bol na muža podaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

Viac o téme: Nové Mesto nad VáhomNebezpečné vyhrážanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu