Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhadná smrť v Prievidzi: Žena našla v byte svojho mŕtveho brata aj psa! Tragédiu vyšetruje polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

PRIEVIDZA - POlicajti z Prievidze vyšetrujú záhadnú smrť 60-ročného muža. V byte našli mŕtveho aj jeho psa. Podozrivým je 32-ročný muž, ktorého nedávno prepustili z psychiatrie.

Tragédia sa stala na jednom z prievidzkých sídlisk. Príbuzní sa nevedeli dovolať mužovi a tak ho išli skontrolovať. V byte ho však našla mŕtveho aj s jeho psom mužova sestra. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk.

Tragédia sa stala na piatom poschodí a v tom čase sa na mieste činu nachádzal aj ženin 32-ročný syn. Policajti ho okamžite zadržali, no jeho rodičia nechcú veriť tomu, že by ublížil svojmu strýkovi. Do hlavy im nejde ani to, prečo by usmrtil aj jeho psa. Policajti sa aktuálne nachádzajú v byte a zaisťujú stopy.

V bratislavskom Ružinove vylúpili banku (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti informovala, že  políciu privolali na Ulicu J. Murgaša v Prievidzi v stredu  v nočných hodinách. "Hádka dvoch mužov vyústila do fyzického útoku a skončila sa bodnutím 60-ročného muža nožom do hrudníka. Ten spôsobeným zraneniam podľahol," uviedli policajti. Na mieste polícia podľa nich vykonala prvotné neodkladné a neopakovateľné procesné úkony a zadržala podozrivého z tohto skutku. "S podozrivou osobou momentálne prebiehajú úkony smerujúce k objasneniu tohto skutku," dodali policajti s tým, že bližšie informácie k tomuto prípadu poskytnú, až keď im to procesná situácia dovolí.

Správu budeme aktualizovať.

 

Viac o téme: PesVraždaMŕtvolaPolícia Muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu