Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poblémový zápas v Košiciach! Policajti v pohotovosti: Popoludní rátajte s viacerými obmedzeniami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj)

KOŠICE - Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s futbalovým zápasom SC Dnipro-1 - Spartak Trnava, ktorý má začiatok vo štvrtok o 20.00 h v Košickej futbalovej aréne (KFA). V spolupráci s mestskou políciou prijala viaceré bezpečnostné opatrenia, ktoré obmedzia život v metropole východu už štyri hodiny pred začiatkom.

Dopravné obmedzenia začínajú o 16.00 h, uzavreté budú niektoré úseky ciest v blízkosti KFA. Ide o tri križovatky na ulici Pri prachárni a uzavretý bude aj dopravný uzol v smere od Moldavskej cesty ku KFA. O ukončení bezpečnostných opatrení polícia rozhodne na základe vývoja aktuálnej situácie v meste, informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Archívne video: Polícia obvinila ďalších dvoch fanúšikov futbalu

Polícia obvinila ďalších dvoch fanúšikov futbalu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Zápas označili ako rizikový

Zápas o postup do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy (EKL) v Košiciach bol zo strany organizátora vyhlásený za rizikový. Veliteľ bezpečnostných opatrení preto rozhodol o navýšení počtu policajtov pri zabezpečení verejného poriadku. Zvýšený počet policajtov bude v uliciach mesta a okolí štadióna už od poobedných hodín.

 

VO ŠTVRTOK BUDE V KOŠICIACH RIZIKOVÝ ⚽️ FUTBALOVÝ ZÁPAS, POLÍCIA 🚓 BUDE V PLNOM NASADENÍ Polícia v Košiciach prijala v...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Monday, August 28, 2023

"Do blízkeho okolia štadióna bude vstup možný len s platnou vstupenkou, ktorá je evidovaná na meno a priezvisko osoby. Vozidlá odporúčame zaparkovať na priľahlých veľkokapacitných parkoviskách. Fanúšikom odporúčame využiť mestskú hromadnú dopravu," uviedla Mésarová.

Viac o téme: Futbalový zápasPolícia Dopravné obmedzeniaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu