Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dráma pri Dunajskej Strede: Pri služobnom zákroku musela polícia postreliť agresívneho muža! Toto je dôvodom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Policajti ukončili služobný zásah v jednej z obcí Dunajskostredského okresu voči agresívnemu 36-ročnému mužovi použitím zbrane. Muž podľa polície nereagoval na výzvy hliadky a policajtov napádal nožom.

"Aj napriek strelným poraneniam bol naďalej agresívny a prevezený do nemocnice," informovala o utorkovom incidente trnavská krajská polícia na sociálnej sieti. 

 

PACIENT BOL AGRESÍVNY A NOŽOM V RUKE OHROZOVAL AJ POLICAJTOV: HLIADKA MUSELA ZASIAHNUŤ A POUŽIŤ AJ ZBRAŇ Policajti boli...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, August 29, 2023

Policajtov pôvodne k mužovi privolali záchranári s prosbou o asistenciu pri jeho ošetrení. "Na miesto udalosti sme vyslali po zákroku vyšetrovateľa z Dunajskej Stredy, ktorý vykonáva procesné úkony pre podozrenie z útoku na verejného činiteľa," priblížili policajti.

archívne video 

Muž na ukradnutom motocykli unikal policajným hliadkam ulicami Bratislavy vo viac ako 160 km/h rýchlosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Zákonnosť použitia služobnej zbrane, zo strany policajnej hliadky, vyhodnotí priamy nadriadený a zároveň Úrad inšpekčnej služby, ktorý preverí celý policajný zákrok. "Bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," dodali.

Viac o téme: StreľbaPolíciaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu