Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mihál bude spolupracovať s Demokratmi a Jablkom: Nebude členom ani jednej strany, pomôcť chce s prípravou programu

(Zdroj: Facebook/Demokrati)

BRATISLAVA - S mimoparlamentnými stranami Demokrati a Jablko bude spolupracovať Jozef Mihál. Informovali o tom predstavitelia strán na piatkovej tlačovej konferencii.

Mihál ozrejmil, že nebude členom ani Demokratov, ani Jablka. Pomôcť chce s prípravou programu a je rád, že bude môcť spolupracovať s niektorými osobnosťami týchto strán. Poukázal na potrebu riešenia problémov bežných ľudí. "Jozef Mihál je najväčší odborník na sociálne veci na Slovensku," tvrdí líder Demokratov Eduard Heger. Vyzdvihol jeho skúsenosti v tejto oblasti. Demokrati so stranou Jablko chcú podľa Hegera priniesť najsilnejší a najlepší sociálny program.

archívne video 

Demokrati pôjdu do volieb s Jablkom (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Predstaviteľka vznikajúcej strany Jablko Lucia Ďuriš Nicholsonová ozrejmila, že Mihál začal s jej stranou spolupracovať ako odborný garant práve na sociálne témy. Skonštatovala, že voľby by nemali byť o lídrovi Smeru-SD Robertovi Ficovi a voliči by si nemali vyberať menšie zlo. "Dávame dokopy obrovský silný tím hlavne v sociálnej oblasti, aby ľudia nemuseli voliť menšie zlo, ale to väčšie dobro," uviedla. Na otázky o prípadných rokovaniach o možnej volebnej koalícii či ďalšej spolupráci Heger neodpovedal, prípadné dohody podľa jeho slov oznámia. V tomto období sa chce Hegerova strana venovať programu a predstaviť ho voličom.

 

Silný tím, najsilnejší program v sociálnej oblasti, odhodlanie a témy, ktoré sú pre ľudí dôležité. Demokrati budú mať na...

Posted by Lucia Ď. Nicholsonová on Friday, June 9, 2023
Viac o téme: Jozef MihálJablkoDemokratiParlamentné voľby 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu