Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nová posila Demokratov má s Naďom šokujúce tajomstvo: Dych berúci zákrok, hádam ju neoperovali cez ... čo?!

Jaro Naď a Dorota Nvotová
Jaro Naď a Dorota Nvotová (Zdroj: Facebook/Jaro Naď, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Je známa hudobníčka, herečka, speváčka aj aktivistka a jej prítomnosť v predvolebnej kampani rozhodne rozvíri politické vody. Dorota Nvotová prekvapivo posilnila kandidátku Demokratov expremiéra Eduarda Hegera a najnovšie sme sa o nej dozvedeli aj šokujúce tajomstvo, ktoré ju spája s kolegom a exministrom obrany Jaroslavom Naďom. Prežili si totiž rovnakú traumu, no Naď zrejme povedal aj to, čo nechcel.

archívne video

Herečka a aktivistka Dorota Nvotová sa stáva súčasťou kandidátky strany Demokrati (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Heger po príchode Nvotovej priblížil, že si na nej cení odvahu a vytrvalosť v boji za ochranu demokracie a spravodlivosti na Slovensku. Do politiky podľa neho vstupuje, pretože sa už nemohla pozerať na sebeckých politikov, ktorí prekrúcajú hodnoty, na ktorých stojí naša spoločnosť a demokracia a šíria v spoločnosti strach.

Nvotová je doma v otázke menšín a kultúry, no je pripravená na boj s extrémizmom

Nvotová dodala, že je pripravená na krutý boj s extrémizmom aj s expresívnejším slovníkom, čo potvrdila aj ostrým prejavom na úvod. "Sme vo vojne, kde sa síce nekrváca, no je nebezpečná, je to dezinformačná vojna," parafrázujeme Nvotovú, ktorá si na Hegerovi váži jeho lojalitu a sama povedala, že túto vlastnosť budeme v slovenskej politike potrebovať ako soľ.

Prechádzka s Naďom a šokujúce tajomstvá, nasledoval spoločný rehot

Nvotová sa však objavila aj vo videu, ktoré exminister obrany Jaroslav Naď dlhodobo zverejňuje na svojej stránke. Čelí rýchlym otázkam, na ktoré musí rýchlo odpovedať. Rovnaku šancu teraz dostala aj nová posila Nvotová, ktorá sa s ním v tomto videu spojila. Dozvedeli sme sa však nečakané tajomstvá. Dvojicu totiž spája rovnaký zážitok - operácia na rozbitie obličkových kameňov.

Podľa reakcie ani samotná Nvotová netušila, že práve tento zážitok majú s Naďom spoločný. "Hej? Aj tebe?" spýtala sa prekvapená Nvotová Naďa. Kým on ju absolvoval doma, Nvotová na jednej zo svojich ciest. Naď následne prezradil aj to, čo nechcel.

"A dúfam, že Dorotke nerobili tú operáciu cez penis ako mne..." vyslovil šokujúcu vetu Naď, po ktorej sa obaja uchýlili k smiechu, čo zrejme nečakala ani Naďova hovorkyňa, ktorá sa ho pravidelne otázky pýta a ktorá musela následne pokračovať v tých zvyšných.

Viac o téme: PríhodaDorota NvotováJaroslav NaďDemokratiObličkové kamene
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu