Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najskôr bizarnosť z ciest, teraz srdcervúci príbeh: Mrazivé SLOVÁ napadnutej Janky, muž z kapoty ju vraj bíjava bežne!

Janka vysvetľuje, ako to je medzi ňou a mužom, ktorý ju napadol. Zobraziť galériu (3)
Janka vysvetľuje, ako to je medzi ňou a mužom, ktorý ju napadol. (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/Zomri)

BRATISLAVA - Zo začiatku to vyzeralo ako bežné virálne video, ktoré zobrazovalo istého muža, ktorý nemal príliš dobrú náladu a vyskočil na kapotu idúceho auta a začal do čelného skla mlátiť stieračom. Teraz už však o prípade z piatka vieme oveľa viac, a za smutnou udalosťou sa skrýva veľmi nepekný vzťah dvoch ľudí, ktorý vyústil až do tohto bizarného momentu. Vodičkou auta, na ktoré muž a zhodou okolností jej bývalý partner vyskočil, bola istá Janka. Tá si auto len nedávno udržiavala a už jej ostali len oči pre plač. Čo je však oveľa vážnejšie, je jej priznanie o tom, že toto vraj jej ex robí bežne a fyzicky ju pravidelne napáda. Polícia sa dovtedy v prípade neangažovala.

Znepokojivé a hrozivo vyzerajúce VIDEO z piatka, kedy muž napadol vodičku:

V Bratislave došlo k nebezpečnému incidentu, nahnevaný muž vyskočil na kapotu auta, to s ním išlo ďalej! (Zdroj: Facebook/Zomri)

Auto jej poskytli s tým, že ho bude splácať, jej ex ho však citeľne poškodil

Príbeh Janky sme vám už načrtli v sobotu, keď sa cez skupinu HAKA (ktorá sa venuje krádežiam áut, pozn. red.) zistilo, že vodička z videa bola so spomínaným mužom na kapote v istom vzťahu. Auto si pritom len nedávno vďaka spomínanej skupine HAKA zadovážila od istého člena, ktorý jej ho poskytol na splátky a dávala si ho postupne do poriadku. O pár dní sme ale boli všetci svedkami toho, čo jej na aute spôsobil jej bývalý 48-ročný partner.

Azda všetci videli už piatkové video, kde sa muž vyštveral na kapotu auta a kričal na vodičku vulgarizmy a stieračom je rozbil čelné sklo. Celý kolotoč emócií sa mal pritom začať už pri neďalekom obchodnom dome na Galvaniho ulici v Bratislave. 

Janka so strašidelným pokojom priznala, že jej muž dal ešte "hlavičku" a vraj ju napadá pravidelne

Práve šéf HAKA Štefan Farkaš bol jedným z prvých, kto o podrobnostiach prípadu v skupine informoval. Zistil, že ide o rozhádaný pár, ktorý sa pochytil už pri spomínanom obchode. Muž Janku dostihol na ceste, kde stála na červenej a vyskočil na kapotu. Zvyšok už diváci poznajú, no Janka bola taká odvážna, že Farkašovi poskytla súkromný telefonický rozhovor o tom, čo tomuto incidentu predchádzalo a čo sa dialo potom. Jej rozprávanie je desivé.

"My sme spolu išli v tom aute. Potom sme sa pohádali a on mi odlomil obidve spätné zrkadlá," popisuje Janka situáciu ešte pred obchodom. "Potom z toho auta odišiel a keď som stála na semafore na červenej, tak vlastne mi naskočil na auto, odlomil mi stierač a odlomil mi to čelné sklo," pokračuje v hrozivom rozprávaní Janka. Tá zdôraznila, že aj keď išla s mužom v jednom aute, išlo už o bývalého partnera a mala s ním stretnutie.

Polícia s tým nič nerobila, lebo vraj nemala viditeľné zranenia

"Ja som v poriadku, hej ..." odpovedala najskôr Janka na otázku, pričom v tom momente asi každému odľahlo, no nie na dlho. Janka vzápätí dodáva, že muž jej dal "hlavičku" a momentálne ju ešte bolí hlava. Šokovala aj tým, že takto ju vraj jej bývalý napadá bežne. "Áno, áno. Len policajti s tým nič nerobili, lebo nikdy som nemala nejaké viditeľné zranenia a tak..." skonštatovala s prekvapujúcim pokojom Janka, ktorej okamžite prisľúbil Farkaš pomoc. Jej auto malo po mužovom vyčíňaní odlomené spätné zrkadlá, odlomené stierače a poškodené čelné sklo. 

Najskôr bizarnosť z ciest,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Po medializácii pozadia prípadu jej auto opravia zadarmo

Netrvalo dlho, a po tomto rozhovore sa objavil ďalší Farkašov príspevok. Optimisticky členom skupiny prezradil, že Janke s opravou auta bezplatne pomôže člen súkromnej spoločnosti. 

Najskôr bizarnosť z ciest,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Stefan Farkas)

Viac o téme: AutoOpravaMužNapadnutieKapotaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu