Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pozadie muža, ktorého v Bratislave odviezli na kapote, je dychberúce: Prečo rozmlátil čelné sklo? Auto na splátky!

Pozadie motívu muža, ktorý siteračom búchal do čelného skla, je pomerne smutné. Zobraziť galériu (5)
Pozadie motívu muža, ktorý siteračom búchal do čelného skla, je pomerne smutné. (Zdroj: Facebook/Zomri)

BRATISLAVA - Azda nikto nerozumel tomu, čo sa včera na Galvaniho ulici v Bratislave stalo. Sociálne siete obletelo video plné otáznikov, v ktorom muž vyskočil na kapotu auta a len tak sa rozhodol kričať a odlomeným stieračom poškodzovať cudzie auto, na ktorom sa napokon odviezol až do neznáma. Polícia a dokonca aj organizácia venujúca sa krádežiam áut (HAKA) tento čin pomaly, ale iste objasňujú. Skloňuje sa pritom aj to, že tento 48-ročný muž mal byť nešťastný z rozchodu!

VIDEO Včera sociálne siete obletelo poriadne bizarné video:

V Bratislave došlo k nebezpečnému incidentu, nahnevaný muž vyskočil na kapotu auta, to s ním išlo ďalej! (Zdroj: Facebook/Zomri)

Všetci videli spomínané video a mnohí si po ňom len ťukali na čelo. Muž vulgárne nadával vodičovi auta, na ktorého kapote bol. Odlomeným stieračom dokonca poškodil čelné sklo auta, čo už vodič nevydržal a spolu s mužom "odjazdil" preč do neznámej diaľky.

Svetlo do prípadu vniesla organizácia HAKA, auto bol od člena tejto skupiny

Organizácia HAKA, ktorá sa venuje pôvodu vozidiel, objasňovaniu ich krádeží a má tiež na sociálnej sieti vlastnú skupinu, tento prípad začala riešiť. Šéf HAKA Štefan Farkaš popísal zrejme motív vodiča, a dokonca aj pôvod auta, ktoré malo byť od jedného z členov skupiny HAKA!

Vodičkou, ktorá pána odviezla na kapote, mala byť istá pani Jana. "Náš člen Ladislav sa jej rozhodol pomôcť a tohto Peugota sa jej rozhodol predať na splátky za 700 eur. Pani Janka sa držala a postupne si auto opravovala (drobné závady). Dokonca si našporila aj na nove zimné gumy. S Ladislavom si dohodla splácanie od tohto mesiaca," popisuje Farkaš príbeh tohto auta, ktoré však do dezolátneho stavu vrátil spomínaný, vulgárny pán z kapoty.

Zrejme sa vzájomne poznali

"Včera pred lidlom na Galvaniho ulici v Bratislave ju napadol a začal jej likvidovať auto. Utrhol spätne zrkadlá a zadný stierač. Vulgárne jej nadával a ďalej poškodzoval jej auto z ktorého nechcel následne zliezť. Janka z obavy o život a zdravie sa s autom rozhodla ísť aj napriek tomu, že jej agresívny bývalý partner bol na kapote auta," popisuje Farkaš.

Pozadie muža, ktorého v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Stefan Farkas)

Muž bol vraj agresívny už pred známym obchodným domom

Ďalší pohľad na situáciu ponúkol náhodný diskutujúci a svedok celého incidentu, ktorý rovnako hovorí, že incident sa mal udiať pri spomínanom obchodnom dome. Zvolil však už ostrejší slovník, ako Farkaš. "Vraj trúbil ako o život a nikto tomu **bovi nedal po papuli. Vraj len všetci pozerali čo sa deje. Keď som vyšiel z obchodu, počul som z diaľky trúbenie niekde na ceste, teraz vidím pokračovanie príbehu," popisuje náhodný svedok.

Pozadie muža, ktorého v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia prípad začala riešiť, o čom informovala až dnes a začali trestné stíhanie

Policajné zložky sa príbehom verejne začali zaoberať až dnes. Podľa nich rovnako muž "z kapoty" nie je žiadne neviniatko. "V prípade 48-ročného muža, ktorý mal počas včerajšieho dňa 03.03.2023 poškodzovať na Galvaniho ulici v Bratislave strieborné motorové vozidlo zn. Peugeot začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania," popisuje polícia.

Policajti po celom bláznivom incidente obe osoby predviedli na príslušný útvar policajného zboru. Spomínaný 48-ročný muž z kapoty auta bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia.

Pozadie muža, ktorého v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia)

Viac o téme: AutoMužKapotaBratislavaGalvaniho ulicaHAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu