Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy farmár Magdoško zúri: Na kamere prichytil zlodejov, do pokladničky dali pár centov a odišli s plnou náručou tovaru

Magdoško prichytil dvojicu zlodejov. Zobraziť galériu (2)
Magdoško prichytil dvojicu zlodejov. (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer, Facebook/Patrik Magdoško)

STRÁŽSKE - Verejnosť si ho pamätá ešte z protestov či dokonca predvolebnej kampane. Reč je o známom farmárovi Patrikovi Magdoškovi, ktorý svoje povolanie berie vážne a dokonca rozbehol samoobslužné prevádzky, ktoré sú však monitorované kamerami. Ako sa ukázalo, tie tam neboli vôbec nadarmo. Známy poľnohospodár prichytil priamo pri čine dvojicu zlodejov na luxusnom aute a zúri!

archívne video

Farmári vysypali pred budovu NR SR hnoj

Do pokladničky nahádzali desaťcentové mince a odišli s tovarom

Magdoško napísal rozzúrený status aj s videom s komentárom, že vraj "niektorí ľudia ešte nedorástli na štandard EÚ". "Poďte sa pozrieť, ako si v stánku dvaja "páni" robia nákupy. Kto pozná našu pokladňu, vie, ako ťažko sa tam vhadzujú papierové peniaze, takže na kamere je vidieť a aj kamera v pokladní ukázala, že páni hádžu desaťcentové mince a berú si tovar v hodnote 35 eur," sťažuje sa Magdoško.

Magdoško v komentári na videozázname komentuje celý incidenta napočítal osem mincí pri dvojici mužov v šľapkách. "Dvaja páni hádžu osem mincí. Berú si jeden džem. Nakladajú si tovar. A teraz sa pozrite, koľko majú v rukách. Nosia so sebou deväť kelímkov džemu!" rozčuľuje sa Magdoško. 

Záznam ukáže polícii

Ten dodal, že celý incident a počet mincí si ešte overili cez kameru v samotnej pokladnici na mince. "Keby to aj boli dvojeurové mince, bolo by to maximálne 16 eur," komentuje Magdoško. Kamera na pokladnici však nasnímala desaťcentové mince. Magdoško pripomína, že ide o pánov rómskeho pôvodu a záznam sa chystá prezentovať aj kompetentným orgánom zákona.

Patrika Magdoška môže verejnosť poznať ako protestujúceho farmára, ktorý chodieval na rôzne demonštrácie aj s Františkom Oravcom a dokonca v parlamentných voľbách kandidovali v rámci hnutia Máme toho dosť! Do parlamentu sa nedostali.

Patrik Magdoško (vľavo)
Zobraziť galériu (2)
Patrik Magdoško (vľavo)  (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr. )

Viac o téme: ZlodejiKameraFarmárPatrik MagdoškoSamoobslužná pokladňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu