Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Na parlamentnom výbore bolo poriadne horúco: Takto sa „porafal“ Pročko s opozíciou a aha, čo vyvádzal Taraba!

Na výbore bolo poriadne horúco Zobraziť galériu (2)
Na výbore bolo poriadne horúco (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – V Národnej rade to včera poriadne vrelo! Nechýbali štipľavé reči, roztržka a porušovanie opatrení zo strany opozičného poslanca. Takto sa to predsa nerobí vážení... či?

Parlamentný výbor pre kultúru a médiá mal včera nabitý program! Exministerka kultúry Ľubica Laššáková ho zvolala s tým, že vyžadovala vysvetlenie od svojej nástupkyne ministerky kultúry Natálie Milanovej (OľaNO). Tá musela odpovedať na nepríjemné otázky ohľadom výberového konania na nového šéfa Novej scény. Pri tej príležitosti sa výmene názorov nevyhol ani poslanec Jozef Pročko (OľaNO). Štipľavé slová si vymieňal s opozíciou zo Smeru-SD a Hlasu-SD. Roztržku si môžete pozrieť vo videu.

Na výbore pre kultúru a médiá bolo poriadne horúco: Strhla sa divá hádka medzi Pročkom a opozíciou! (Zdroj: Natália Jaburková)

A čo Taraba? Nepochopil pandemické opatrenia, a to ani po roku. Predseda výboru Kristián Čekovský (OĽaNO) ho musel opakovane upozorňovať. Poslanec najprv nemal respirátor a rúško mal stiahnuté pod nosom. Problém mal však aj s respirátorom, ktorý mu bol dodaný. Viac sa dozviete vo videu!

Tomáš Taraba má problém s dodržiavaním opatrení. Ani po roku nevie nosiť respirátor (Zdroj: Natália Jaburková)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu