Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bratislavskí PMJ-čkári sa po zastavení vodiča nestačili čudovať: VIDEO K tragédii veľa nechýbalo

Opitý vodič v hlavnom meste
Opitý vodič v hlavnom meste (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) sa po zastavení 39-ročného vodiča nestačili čudovať. Zvratkami mal zašpinené dvere aj interiér auta, navyše nevedel udržať rovnováhu.

Bratislavskí PMJ-čkári spozorneli, keď si všimli jazdu vodiča na križovatke Vajnorská - Bajkalská. Vodič tam podľa ich slov šoféroval z jedného jazdného pruhu do druhého.

Policajná naháňačka v Bratislave! VIDEO Šialenec strhol riadenie, nebezpečný manéver a streľba

Po zastavení vodiča sa policajti nestačili čudovať. Mal otvorené okno a zvratkami zašpinené dvere vodiča, tiež interiér auta. „Vodič po vystúpení bol vyzvaný na podrobenie dychovej skúšky. Počas komunikácie s policajtmi nevedel udržať rovnováhu,“ priblížili ochrancovia zákona.

Dychová skúška potvrdila prítomnosť alkoholu – šoférovi bola nameraná hodnota 0,92 mg/l alkoholu v dychu. „Aj výsledok opakovanej dychovej skúšky bol pozitívny,“ dodali policajti, ktorí na sociálnej sieti zverejnili aj zábery z akcie.

Bratislavčana (39) eskortovali na policajné oddelenie a obvinili ho z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny mu hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na dva roky. „Je šťastím, že tento vodič nespôsobil dopravnú nehodu, ktorá mohla zanechať následky na životy a zdraví nevinných. Vodiči, buďte zodpovední a nehazardujte s ľudskými životmi! Nejazdite pod vplyvom alkoholu, ale na spôsob svojej prepravy použitie mestskú hromadnú dopravu, taxislužbu, alebo oslovte niekoho, kto nepil,“ zdôraznili policajti.

Viac o téme: PolíciaAlkoholVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu