Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajná naháňačka v Bratislave: FOTO Mladík (18) na seba upozornil sám, na rováši má toho viac

Policajná naháňačka v Bratislave Zobraziť galériu (2)
Policajná naháňačka v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR - BA kraj)

BRATISLAVA – Osemnásťročný Bratislavčan si znovu narobil problémy so zákonom. Naháňal sa totiž s policajtmi z pohotovostnej motorizovanej jednotky, pred ktorými sa pokúsil ujsť aj po vlastných. Márne. Po jeho zadržaní vyšlo na povrch, že nemá vodičák. V minulosti mu bol uložený zákaz šoférovania.

Bratislavskí PMJ-čkári v pondelok predpoludním spozorovali vodiča Škody Octavia, ktorý nebol pripútaný bezpečnostným pásom. Službukonajúci policajti sa ho preto rozhodli zastaviť. Na Stavbárskej ulici však šofér na výzvu mužov zákona nereagoval, svoje auto nezastavil, ba dokonca zvýšil rýchlosť a začal unikať v smere na Poľnohospodársku ulicu.

Trnavskí PMJ-čkári v noci naháňali mladíka na škodovke: VIDEO Padli aj varovné výstrely!

Policajti ho začali prenasledovať a vyzývať k zastaveniu. Šofér nezvládol riadenie, prudko zabrzdil, z auta vyskočil a dal sa na peší útek. Ochrancom zákona však neušiel. Použili voči nemu donucovacie prostriedky. Jeho zadržanie sa zaobišlo bez zranení.

Policajná naháňačka v Bratislave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - BA kraj)

Následnou kontrolou v policajných evidenciách vyšlo na povrch, že 18-ročný Bratislavčan nie je držiteľom vodičského oprávnenia a v minulosti mu bol uložený zákaz činnosti. „Osoba bola obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov,“ informovala polícia. V súčasnosti je prípad aj naďalej predmetom objasňovania bratislavských policajtov.

Viac o téme: PolíciaVodičNaháňačkaÚnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu