Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trnavskí PMJ-čkári v noci naháňali mladíka na škodovke: VIDEO Padli aj varovné výstrely!

Policajná naháňačka v Trnave
Policajná naháňačka v Trnave (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Dvadsaťsedemročný Trnavčan sa v noci naháňal s políciou. Pre mužov zákona však nie je neznámy – mladíkovi tento rok už uložili dva zákazy šoférovania. Teraz mu hrozí až dvojročný pobyt v base.

Trnavskí PMJ-čkári v noci prenasledovali 27-ročného mladíka na Škode Fabia. K naháňačke došlo po tom, ako ho chceli skontrolovať pre podozrenie z priestupku v doprave. „Vodič sa dal pred hliadkou na útek a ani na viaceré výzvy nezastavil,“ uviedli ochrancovia zákona, ktorí na sociálnej sieti zverejnili video.

Policajná naháňačka v Bratislave! VIDEO Šialenec strhol riadenie, nebezpečný manéver a streľba

Mladíkova nočná jazda cez protismer sa skončila až za Trnavou, v poli. V aute nebol sám. Viezol ženu, ktorá sa policajtom na mieste vzdala. Trnavčan sa pokúsil o ďalší útek. Policajti ho za použitia varovných výstrelov do vzduchu dobehli a zadržali.

Poverený policajt mladíka obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. „Muž je riešený v tzv. super rýchlom konaní. O jeho vine a treste bude rozhodovať súd v najbližších hodinách,“ informovali policajti s tým, že v zmysle zákona mu hrozí až dvojročný trest odňatia slobody.

Viac o téme: PolíciaVodičNaháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu