Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Matoviča cepujú vo vlastnej rodine: Kritika od sestry, praktiky vlády prirovnala k mafii!

Matovičova sestra je zjavne poriadne ostrá, čo sa týka kritiky vlády vlastného brata! Zobraziť galériu (4)
Matovičova sestra je zjavne poriadne ostrá, čo sa týka kritiky vlády vlastného brata! (Zdroj: Facebook/Zuzana Belicova, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA/TRNAVA - Doteraz sa o nej vôbec nehovorilo, no náhle sa ukázala v plnej kráse a s kritickými slovami na vlastného súrodenca. Ide o doteraz neznámu sestru premiéra Igora Matoviča Zuzanu. Tá sa podľa sociálnej siete už dlhodobo stavia proti vláde vlastného brata a kritikou rozhodne nešetrí. Padli dokonca slová o mafiánskych praktikách či kritika spôsobu testovania na koronavírus.

Téme sa venuje portál ereport.sk. Sestra Zuzana, ktorá už z pochopiteľných dôvodov nenosí priezvisko Matovičová, sa do brata poriadne pustila. Jeho vládu v statusoch často nazýva "vydieračskou bandou" a jej praktiky označuje za mafiánske.

KORONAVÍRUS Matoviča cepujú vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Zuzana)

Kritika počas celoplošného testovania

Stalo sa tak aj počas obdobia, keď Slovensko prechádzalo prvým kolom celoplošného testovania na nový koronavírus. Sám premiér sa vtedy ospravedlňoval, že týmto krokom takpovediac "donútil" prísť obyvateľov na tento test. Ani Zuzana nepatrila k nadšencom tejto alternatívy a dala o tom poriadne vedieť. "Myslela som, že vyhrážky, nátlak a vydieranie sú praktiky, ktoré používa len mafia," napísala Zuzana, ktorá neskôr v statuse dodala, že testovanie ako také jej neprekáža, len spôsob, akým sa vykonáva.

KORONAVÍRUS Matoviča cepujú vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Zuzana)

KORONAVÍRUS Matoviča cepujú vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Zuzana)

Testovanie som nespochybňovala, tvrdí

"Nikdy som nijako nespochybnila žiadne testovanie obyvateľstva. (...) Práve naopak, nikdy som nebola proti testovaniu obyvateľstva. Testovať je potrebné na hraniciach - to bolo potrebné robiť celé leto. V ohniskách, v domovoch dôchodcov, v miestach zvýšeným rizikom prenosu infekcie, v nemocniciach, atď," píše v poslednom statuse premiérova sestra Zuzana, ktorá si všimla, že médiá jej počas týchto dní začali venovať pozornosť. Zuzana je navyše vyštudovaná medička, ktorá podľa vlastných slov na toto povolanie ešte nezanevrela.

Na kritiku sestry premiéra Igora Matoviča sme sa pýtali aj na Úrade vlády SR, no zatiaľ nám odpoveď neposkytli.

Viac o téme: TestovanieSestraKritikaIgor MatovičZuzanaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu