Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Na Liptove zavraždili seniora (†82): Krvavý zločin mal spáchať chlapec! Masaker pre vyše sto eur

Krvavý zločin sa odohral za stenami domu.
Krvavý zločin sa odohral za stenami domu. (Zdroj: Polícia SR)

JAMNÍK - V nedeľu 11. októbra došlo v obci Jamník (okres Liptovský Mikuláš) ku krvavému zločinu. Obeťou sa stal 82-ročný senior. Zranenia, ktoré mu spôsobil páchateľ, boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol. Polícia po štyroch dňoch informovala, že v ich rukách skončila podozrivá osoba. Ide o 15-ročného chlapca.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline už obvinil len 15-ročného tínedžera z obzvlášť závažného zločinu vraždy. "Podľa zistených informácií mal v nedeľu 11. októbra v popoludňajších hodinách 15-ročný chlapec vojsť do rodinného domu v obci Jamník, okres Liptovský Mikuláš, v úmysle získať majetkový prospech," priblížili ochrancovia zákona.

Čo sa malo odohrať za stenami domu? Mladík mal 82-ročného dôchodcu opakovane bodať do hornej časti tela. Surový útok, žiaľ, neprežil. Potom mal útočník odcudziť finančnú hotovosť vo výške najmenej 120 eur.

Na tomto mieste sa mal odohrať surový útok.
Zobraziť galériu (1)
Na tomto mieste sa mal odohrať surový útok.  (Zdroj: Polícia SR)

"Na základe operatívnych informácií policajti podozrivého mladíka policajti zadržali do niekoľkých hodín po oznámení skutku. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby," dodala nateraz polícia.

Viac o téme: VraždaLiptovJamník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu