Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Išiel do lesa na huby, domov sa už nevráti: Hrôzostrašná smrť muža, 50-metrový pád terénom

Muža, ktorý sa v sobotu vydal na huby do chatovej oblasti Smižianskej Maše, našli v nedeľu bez známok života. Zobraziť galériu (3)
Muža, ktorý sa v sobotu vydal na huby do chatovej oblasti Smižianskej Maše, našli v nedeľu bez známok života. (Zdroj: Facebook - Horská záchranná služba)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Muža, ktorý sa v sobotu (17. 10.) vydal na huby do chatovej oblasti Smižianskej Maše v okrese Spišská Nová Ves, našli v nedeľu bez známok života. Informuje o tom na svojej webovej stránke Horská záchranná služba (HZS) s tým, že zranenia nezlučiteľné so životom pravdepodobne utrpel približne pri 50-metrovom páde strmým terénom.

Horskí záchranári boli požiadaní o súčinnosť pri pátracej akcii po nezvestnom mužovi. „Do pátracej akcie boli nasadení príslušníci Oblastného strediska HZS Slovenský raj, psovodi HZS so psami a na miesto smeroval aj príslušník Strediska lavínovej prevencie s pátracím dronom,“ uvádzajú s tým, že počas prebiehajúcej akcie prišla správa, že muža náhodne objavil jeden z chatárov v blízkosti svojej chaty.

Muža, ktorý sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Horská záchranná služba)

Muža, ktorý sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Horská záchranná služba)

Viac o téme: ChataLesHubyMužPádZásahHorská záchranná služba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu