Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sheila, ktorá močila na Korán a vyhrážala sa prezidentke: Vyšetrovateľ ju chce vidieť vo väzbe!

Sheila je stále nepoučiteľná. Zobraziť galériu (2)
Sheila je stále nepoučiteľná. (Zdroj: Reprofoto - Youtube/ústavná povinnosť)

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry podal v piatok na Úrad špeciálnej prokuratúry podnet na vzatie obvinenej Adriány M., ktorá si hovorí Sheila, do väzby. Informovala o tom polícia.

Ako sme vás prví informovali NAKA zadržala Sheilu vo štvrtok doobeda a obvinila ju z viacerých trestných činov, medzi nimi aj pre vyhrážanie sa prezidentke Zuzane Čaputovej. Polícia o prípade informovala až tedy, keď sme sa na ňu obrátili s otázkami o Sheilinom zadržaní. 

AKTUÁLNE Mladá Ružomberčanka si poriadne zavarila: Pre vyhrážky prezidentke skončila v rukách polície!

"Vyšetrovateľ aktuálne v tejto súvislosti vykonáva procesné úkony," informovala narýchlo polícia na sociálnej sieti s tým, že bližšie informácie zverejniť nemôžu. Ružomberčanku si všimli začiatkom roka 2017, keď na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom najskôr pomočila potom roztrhala a podpálila Korán. Začala ju riešiť protiextrémistická jedno NAKA a Adriána M., ako sa vlastným menom Sheila volá, skončila vo väzbe. Avšak, ani z toho sa nepoučila.

Sheila sa prostredníctvom videa vyhrážala aj prezidentke Zuzane Čaputovej
Zobraziť galériu (2)
Sheila sa prostredníctvom videa vyhrážala aj prezidentke Zuzane Čaputovej  (Zdroj: reprofoto - Youtube/Johanka ČSR Sheila Szmerekova, Topky.sk)

Obvinenia voči nej boli vznesené aj zo zločinu výroby extrémistických materiálov v spolupáchateľstve, v súbehu s prečinom násilia proti skupine obyvateľov, prečinom hanobenia rasy a presvedčenia, ako i prečinom podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti.

 

Viac o téme: VäzbaStíhanieSheilaNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu