Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

AKTUÁLNE Mladá Ružomberčanka si poriadne zavarila: Pre vyhrážky prezidentke skončila v rukách polície!

Kontroverzná Adriána, ktorá si hovorí Sheila, sa pustila do prezidentky Čaputovej.
Kontroverzná Adriána, ktorá si hovorí Sheila, sa pustila do prezidentky Čaputovej. (Zdroj: reprofoto - Youtube/Johanka ČSR Sheila Szmerekova, Topky.sk)

BRATISLAVA - Adriána M., ktorá si hovorí Sheila, sa neslávne preslávila videom, na ktorom močila na Korán. Za tento skutok bola aj trestne stíhaná, nejaký čas si pobudla aj vo väzbe. Avšak mladá žena zašla až tak ďaleko, že sa vyhráža aj našej hlave štátu.

Video, v ktorom sa Adriána M. vyhráža prezidentke Zuzane Čaputovej, zverejnila na sociálnej sieti a neskôr ho stiahla. Avšak na internete ostalo.

Žena, ktorá močila na Korán: VIDEO Útok na prezidentku Čaputovú! Vyhrážky fyzickým násilím

"Chcem, aby si vedela Čaputka, že prišiel čas, ktorý sa blíži. A zapamätaj si môj ksicht, pretože ho určite stretneš a keď ho stretneš, tak to bude taká sekundovka, že betón ti dá druhú. Ja sa tvojej ochranky nebojím. Ja som pripravená na teba zaútočiť," hovorí vo videu mladá žena.

Už vtedy ju, podľa našich informácií, mala v hľadáčiku Národná kriminálna agentúra. Najnovšie ju podľa našich informácií policajti zadržali priamo na pracovisku. Údajne má čeliť obvineniu práve pre vyhrážky prezidentke. Udiať sa tak malo doobeda o 11:15 hodine na Plynárenskej ulici v Bratislave. Sheila tam pracovala ako záhradníčka. 

V prípade sme oslovili aj políciu, tá na naše otázky neodpovedala, avšak po našom maili s otázkami zverejnila stanovisko na sociálnej sieti. "Dňa 8.10.2020 bola zadržaná Sheila S., ktorá je obvinená z viacerých trestných činov. Vzhľadom na vykonávané procesné úkony sa nebude k veci bližšie vyjadrovať," napísali policajti.

Ružomberčanku si všimli začiatkom roka 2017, keď na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom najskôr pomočila potom roztrhala a podpálila Korán. Začala ju riešiť protiextrémistická jedno NAKA a Adriána M., ako sa vlastným menom Sheila volá, skončila vo väzbe. Avšak, ani to ju nepoučilo.

Viac o téme: KoránBratislavaSheilaZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu