Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnovší PRIESKUM: Pellegrini dobieha OĽaNO! Prepad Smeru a progresívcov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Maarty)

BRATISLAVA - Keby sa voľby konali teraz, víťazom by sa opäť stalo hnutie OĽaNO. Tesne za ním nasleduje nová strana Petra Pellegriniho Hlas. Na tretie miesto sa vyšplhala koaličná SaS. Naopak prepad zaznamenali strany Smer a Progresívne Slovensko.

Prieskum uskutočnila agentúra Polis pre diskusnú reláciu TV Joj Na hrane. Pokiaľ by sa voľby tento víkend, opäť by vyhralo hnutie OĽaNO. Strana Petra Pellegriniho ho pomaly dobieha. Najväčší prepad zaznamenali strany Smer a Progresívne Slovensko.

Smer a progresívci sa prepadli

Hnutie OĽaNO získalo 20,7 percenta. Nasleduje ešte stále neoficiálna strana Petra Pellegriniho Hlas-SD so ziskom 16 percent. Na treťom mieste skončila strana SaS, ktorá si polepšila a získala 11,6 percenta. Na štvrté miesto klesla strana Smer so ziskom 8,8 percenta. Strana Mariana Kotlebu by získala 8,5 percenta, Sme rodina 7 percent.

Najnovší PRIESKUM: Pellegrini dobieha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

Poslednou stranou, ktorá by sa dostala do parlamentu je prekvapivo SMK so ziskom 5,5 percenta. Súčasná koaličná strana Za ľudí sa v prieskumoch dlhodobo nachádza pod hranicou piatich percent, ani v tomto prieskume by sa jej nepodarilo prekročiť brány parlamentu. Do parlamentu by sa tentokrát nedostalo ani Progresívne Slovensko, KDH, Dobrá voľba a ani Most-Híd, SNS či Vlasť. Prieskum sa uskutočnil od 4. do 9. septembra.

Najnovší PRIESKUM: Pellegrini dobieha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

Viac o téme: PrieskumSaSSmerPolisHlasOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu