Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Totálny BIZAR z Bratislavy! Kriminálnik-smoliar mal teda gule: Policajtov zavolal na seba sám

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook-Polícia SR)

BRATISLAVA - Policajti druhého bratislavského okresu obvinili 30-ročného Juraja G. z drogovej trestnej činnosti. Pervitín, MDMA, kokaín a marihuanu uňho našli po tom, ako zavolal policajtov na pomoc kamarátovi. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti. Celý príbeh je poriadne kuriózny. Posúďte sami.

Uplynulú sobotu nadránom zaznamenali bratislavskí policajti oznámenie o mužovi, ktorý mal spadnúť do šachty na Bajkalskej ulici. Po vytiahnutí ho privolaní záchranári previezli do nemocnice. K pádu by možno ani nedošlo, keby sa mužom nepokazilo auto, v ktorom sedeli.

KORONAVÍRUS Karanténa na bode mrazu: Ľudia sa sťažujú na podmienky a obviňujú Matoviča

„Oznamovateľ následne policajtom pri preverovaní, ako došlo k tejto udalosti, uviedol, že na danom mieste čakal aj s kamarátom na známeho mechanika, pretože sa mu pokazilo auto. Jeho kamarát mal po vystúpení z vozidla ísť k blízkym stromom vykonať malú potrebu, kde si nevšimol šachtu, do ktorej spadol,“ upresnili ochrancovia zákona.

Policajti potom chceli vodičovi skontrolovať doklady od auta. Počas toho, ako ich hľadal v kufri, tam však na jeho smolu spozorovali viaceré vrecká s tlakovým uzáverom a mikrováhu. A podozrenie bolo na svete.

Totálny BIZAR z Bratislavy!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

Vzhľadom na to si teda vyžiadali od prokurátora súhlas na vykonanie prehliadky vozidla. Do rúk im úplne náhodne padol poriadny úlovok. V aute našli 2205 obvykle jednorazových dávok metamfetamínu, šesť dávok MDMA, 16 dávok kokaínu a jednu dávku marihuany.

No tým príbeh nekončí. Ako sa hovorí, topiaci sa aj slamky chytá. Muž sa pokúsil o svoju záchranu svojsky. Po tom, ako ho zadržali policajti, im mal ponúkať peniaze, hodinky... Dokonca aj samotné drogy, ak danú vec „nebudú riešiť“. V tejto súvislosti bude napokon preverovať podozrenie z korupcie Národná kriminálna agentúra.

Totálny BIZAR z Bratislavy!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

Ako to teda celé skončilo? Po zadržaní podozrivého bol Juraj G. z Bratislavy obvinený z drogovej trestnej činnosti, za ktorú mu hrozí desať až 15 rokov väzenia. Vyšetrovateľ žiada väzbu.

Viac o téme: DrogyPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu