Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Alkohol v hlavnej úlohe: Neuveriteľný prípad v Trnave, dvaja opití vodiči šoférovali to isté auto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA – Dvoch opitých mužov za volantom toho istého auta odchytila polícia v nedeľu po polnoci v Trnave, miestnej časti Oravné. Najskôr kontrolovala 48-ročného vodiča Citroën Berlingo a namerala mu pri dychovej skúške na alkohol 2,77 promile.

Okrem toho policajti zistili, že má na 72 mesiacov, až do roku 2023, zákaz viesť motorové vozidlá. Muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

"Jeho opitému kamarátovi pravdepodobne napadla myšlienka, že sa postará o auto. Asi po 40 minútach si sadol za volant Citroënu 51-ročný Trnavčan. Jeho kontrolovala už ďalšia hliadka a muži asi rovnako popíjali, lebo nameraná hodnota alkoholu v jeho dychu vystúpila tiež na 2,77 promile. Do cely poputoval aj tento vodič Berlinga a obaja už boli obvinení z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a mladší navyše aj z marenia výkonu úradného rozhodnutia," dodala hovorkyňa.

Hlohovskí policajti, ako doplnila, počas sobotňajšej kontroly zastavili takisto opitého vodiča. Mal 2,21 promile alkoholu, a zákaz viesť vozidlá do roku 2021. Aj on si vyslúžil obvinenie za obidva prečiny.

Viac o téme: AlkoholVodičiPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu