Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šéf SNS Danko na FOTO z roku 1998: Futbalové mužstvo, nájdete aj Kašického a Gajdoša?

(Zdroj: FB/Andrej Danko - predseda SNS)

BRATISLAVA - Líder Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko vo svojom profile na facebooku na nedeľu avizoval nielen predpoludňajšie stretnutie s občanmi v Terchovej, ale aj popoludňajší futbalový zápas so staršími pánmi v meste Tvrdošín. V jeho tíme sa síce ocitli viaceré známe mená nášho športového sveta, ale nakoniec aj tak na sociálnej sieti najprv zahviezdila fotografia z roku 1998. Chcete vedieť, kto je na nej?

Zbierka na Dankov stožiar sa zvrhla: FOTO Ľudia mu posielajú smiešne sumy s ironickými odkazmi

"Je to potvrdené! Vidíme sa o 10 hod. v nedeľu v Terchovej a poobede o 15 hod. v Tvrdošíne, kde si zahráme futbal so staršími pánmi mesta. Sľúbili, že sa v našom tíme zúčastnia; Tittel, Jančula, Pecko, Krištofík, Glonek a vraj aj Robo Vittek. Ak sa zápas vydarí, príjmeme pozvanie v tejto zostave aj do iných miest," takýto príspevok bol pridaný v piatok na facebookovej stránke Andrej Danko - predseda SNS.

A ako bolo sľúbené, tak sa aj stalo. Už v nedeľu pribudli fotografie toho, ako sa predseda Národnej rady SR stretol v Terchovej s návštevníkmi podujatia Jánošíkove dni. 

Zaujímavejšou sa však stala futbalová fotografia, ktorá bola zverejnená ešte o niečo neskôr: "Túto fotku, ktorá je z roku 1998, mi dal na Orave bývalý kamarát z vojny. Na fotke nájdete aj Kašického a Gajdoša." 

Šéf SNS Danko na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Andrej Danko - predseda SNS)

Tak ako? Našli ste? Podotýkame, že Peter Gajdoš je súčasný minister obrany a František Kašický pôsobil ako minister obrany od júla 2006 do januára 2008. 

A takto to vyzeralo na futbalovom zápase v Tvrdošíne

 

Viac o téme: FutbalAndrej DankoPeter GajdošFrantišek Kašický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu