Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milionár Tkáč poslal z Dubaja drsný odkaz vláde: Pozerajte VIDEO a učte sa, ako budovať!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Patrik Tkac, Thinkstock.com)

BRATISLAVA - Milionár a podnikateľ Patrik Tkáč sa najnovšie pochválil návštevou exotického Dubaja. Ako poznamenal, ohúrila ho tamojšia rýchla výstavba luxusných mrakodrapov. Zároveň poslal ironický odkaz na Slovensko.

Finančník z J&T Patrik Tkáč ukázal kamarátom a fanúšikom na Facebooku fotky a video z exotického Dubaja. Nezabudol pripojiť ironickú poznámku na margo politického režimu, ktorý ohuruje luxusnými a megalomanskými stavbami. "Na figu bez demokracie, nevenujú sa škriepkam ľuďom zvolených múdrych zástupcov, ale vykorisťujú chudákov Pakistancov, Indov, Iráncov...ktorí im tu stavajú toto," napísal a priložil video husto zastavanú časť mrakodrapmi z Dubaja.

Ako dodal "pred 15 rokmi tu nebolo nič," dodal Tkáč. Zároveň odkázal Slovákom, aby konečne zvolili vládu, "ktorá dostavia diaľnicu po Tatry a za ďalších 15 rokov do Košíc."

Tkáč je známy, že s fanúšikmi a kamarátmi na Facebooku sa delí o svoje postoje na rozličné témy. Politika medzi ne nesmie chýbať. Dnes pridal video z Dubaja.

Milionár Tkáč poslal z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Naposledy zaútočil na exministra obrany Ľubomíra Galka. Prirovnal ho k zoofilovi. Pod jeho statusmi sa často strháva burlivá diskusia, v ktorej padajú aj drsné slová.

Viac o téme: DubajJ&TPatrik Tkáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu