Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia počas vyučovania na východe: Sedemročná Miška zomrela po úraze na telesnej!

K tragédii došlo v tejto základnej škole
K tragédii došlo v tejto základnej škole (Zdroj: www.saris.eu.sk)

BARDEJOV - Základnou školou v obci Chmeľová otriasla hrozná tragédia. Počas vyučovania telesnej výchovy sa tam v pondelok dopoludnia nešťastne zranila žiačka 2. ročníka Miška (†7) zo Zborova, ktorá po prevoze do nemocnice zomrela. Prípad už rieši aj polícia.

Miška na telesnej výchove cvičila so spolužiakmi a nič nenasvedčovalo tomu, že už o pár minút dôjde k nešťastiu. Krátko po začatí hodiny sa nešťastne zranila a previezli ju do Bardejovskej nemocnice. Odtiaľ ju neskôr vrtuľníkom previezli do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach, kde v ten istý deň popoludní zomrela.

"Za doposiaľ nezistených okolností a príčin došlo dňa 20.5.2013 v čase o 16.50 hod. v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach k smrti 7 ročného dievčatka," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Ako presne Miška k úrazu prišla, zatiaľ jasné nie je. Po obci sa však povráva, že sa udrela o kovový stĺp v telocvični.

Podľa medializovaných informácií umrela na vnútorné krvácanie. Viac svetla do smutného prípadu by mohla vniesť nariadená pitva, ktorej výsledky zatiaľ nie sú známe. Bližšie informácie polícia vzhľadom na citlivosť prípadu neposkytuje. Podľa našich informácii sa už dnes konala posledná rozlúčka, na ktorej sa s dievčatkom lúčila celá dedina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu