Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smrť na R1: Vodič (27) BMW dostal šmyk, mladý spolujazdec je mŕtvy (†26)!

Mladý vodič precenil svoje schopnosti Zobraziť galériu (5)
Mladý vodič precenil svoje schopnosti (Zdroj: polícia)

ZVOLEN – Daždivé počasie a nezodpovedná jazda sa vypomstila mladému vodičovi (27) BMW zo Žiaru nad Hronom, ktorý na mokrej ceste dostal šmyk a vrazil do zvodidiel. V aute okrem neho sedeli ďalší traja mladíci (19,22,†26), jeden z nich hroznú haváriu neprežil!

Dnes ráno sa na rýchlostnej ceste R1 v obci Železná Breznica stala smrteľná dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol mladý život. Mladík (27) za volantom BMW počas daždivého dňa vo vysokej rýchlosti a navyše v zákrute predbiehal nákladné auto a dostal šmyk. „Rýchlosť jazdy neprispôsobil svojím schopnostiam, stavu a povahe vozovky,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Následne auto vrazilo do zvodidiel, odkiaľ sa znova odrazilo na cestu. „Vozidlo sa dostalo do rotácie a zadnou pravou časťou ostalo stáť opreté o ľavé zvodidlo,“ dodala Faltániová. Na jeho nezodpovednú jazdu doplatil jeden zo spolujazdcov (†26), ktorý vážnym zraneniam podľahol ešte počas prevozu do nemocnice.

Ostatní dvaja mladíci (19,22), ktorí sú tiež zo Žiaru nad Hronom, z tragickej havárie našťastie vyviazli len s ľahkými zraneniami. U vodiča, ktorý zbytočnú nehodu spôsobil, alkohol nenamerali. Škodu, ktorá vznikla na havarovanom BMW vyčíslili na 6-tisíc eur. Oveľa väčšia je však strata mladého života, ktorej sa dalo predísť.

 

Smrť na R1: Vodič
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Smrť na R1: Vodič
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu