Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrozivé zábery z nehody: Vodič (†41) zahynul na mieste, chlapec (12) zázrakom prežil!

Z Fordu po niekoľkých nárazoch ostal len vrak Zobraziť galériu (3)
Z Fordu po niekoľkých nárazoch ostal len vrak (Zdroj: polícia)

BANSKÁ BYSTRICA – Pri pohľade na fotografie z miesta nedeľnej tragickej nehody, ktorá sa odohrala v Žiari nad Hronom, mrazí. Niet divu, že vodič (†41) Fordu Galaxy nemal šancu vážnu haváriu prežiť. Všetci anjeli strážni však zrejme stáli pri jeho malom spolujazdcovi (12), ktorý z hrozivo vyzerajúcej nehody vyviazol len s ľahkými zraneniami.

Vodič spolu s malým spolujazdcom smerovali v nedeľu poobede zo Žiaru nad Hronom do rodnej Prievidze. Avšak na ceste v Janovej Lehote z neznámych dôvodov muž prešiel s Fordom Galaxy do protismeru až na ľavú krajnicu, kde zišiel do priekopy a vošiel do priľahlého lesa. Tam auto s vystrašenými pasažiermi v rýchlosti oplieskalo o tri stromy.

 

Z Fordu po niekoľkých
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Od prvého stromu, do ktorého auto narazilo ľavým bokom, sa odrazilo do druhého, do ktorého vrazilo bokom pravým. Druhý náraz potom auto odhodil do tretieho stromu, okolo ktorého ho pootočilo a dopadlo na zem, kde ostalo stáť na streche. Smrteľné nárazy sa stali osudné vodičovi Fordu. Chlapec, ktorý sedel na mieste spolujazdca však akoby zázrakom otrasnú nehodu prežil.

„Vodič pri nehode utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. 12-ročný spolujazdec bol so zraneniami preverený do nemocnice v Bojniciach,“ informovala Topky banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Chlapca po ošetrení prepustili do domácej liečby. Príčina nešťastnej havárie je zatiaľ nejasná a polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu