Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Do cyklistu (†66) vpálil vo vysokej rýchlosti, vodič vyviazol bez škrabanca!

Cyklista silný náraz nemal šancu prežiť Zobraziť galériu (2)
Cyklista silný náraz nemal šancu prežiť (Zdroj: polícia)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Ďalšia zbytočná smrť. V Banskej Štiavnici sa vo štvrtok okolo obeda odohrala tragická nehoda, pri ktorej zahynul cyklista (66) z Banskej Bystrice. Vrazil doňho muž na Roveri, ktorý v zákrute nedbal na vysokú rýchlosť a po zrážke zo zdemolovaného auta vyšiel po svojich.

Muž za volantom Rovera sa rútil od Zvolena a na ceste smerom do Banskej Štiavnici poriadne dupal na pedál. Ostrú zákrutu vyberal nezodpovedný vodič v tak vysokej rýchlosti, že zrážke s nič netušiacim cyklistom nemal šancu zabrániť. S autom skončil v protismere, kde vrazil do muža na bicykli, ktorého po silnom náraze odhodilo mimo cestu.

 

Do cyklistu (†66) vpálil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Zo záberov z nehody, z ktorých mrazí, je jasné, že cyklista nešťastnú zrážku nemohol prežiť a na mieste zraneniam podľahol. Vodič, ktorý svojou nezodpovednou jazdou spôsobil zrážku, naopak zo zdemolovaného auta vystúpil bez akýchkoľvek zranení. „Vodič sa pri nehode nezranil, alkohol u neho polícia nezistila. Škoda na vozidle a na bicykli je odhadnutá na 6-tisíc eur,“ uviedla k prípadu banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu