Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragická nehoda na D1: V prevrátenom Renaulte zahynul vodič (†64)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Mikrospánok či alkohol? Pravú príčinu dnešnej nehody na diaľnici D1 smerom z Trnavy určí až pitva vodiča (†64) Renaultu, ktorý z neznámych dôvodov zišiel z cesty. Jeho auto nakoniec ostalo prevrátené uprostred diaľnice.

K tragickej nehode došlo poobede na diaľnici D1 smerom z Trnavy do Bratislavy. Vodič z Partizánskeho nedovládol volant a s autom vyšiel mimo cesty. „Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 64 ročný  vodič z okresu Partizánske sa dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla továrenskej značky Renault Thalia,“ informoval o nehode bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Následne auto vyhodilo späť na vozovku, kde sa prevrátilo na strechu a ostalo stáť medzi dvoma pruhmi diaľnice. Vodič nemal šancu hrozivú haváriu prežiť. V Renaulte s ním sedela aj spolujazdkyňa, ktorá akoby zázrakom vyviazla len s ľahkými zraneniami.

Na objasnenie príčiny smrteľnej havárie bola nariadená pitva vodiča. Tá určí, či sa pred jazdou neposilnil alkoholom, alebo nebodaj inou návykovou látkou. Polícia ďalej prípad prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu