Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sklovská vyznala city Gašparovičovi: Ako sexi Marilyn Kennedymu

Sisa prekvapila prezidenta Zobraziť galériu (2)
Sisa prekvapila prezidenta

BRATISLAVA - Hlavné mesto dnes žilo veľkou slávnosťou. Prezident Ivan Gašparovič v hoteli Bôrik oslavoval svoju sedemdesiatku. Zagratulovať mu prišlo viac ako 100 hostí zo sveta športu, šoubiznisu aj politiky. Topkám sa podarilo zistiť, že najväčším prekvapením bolo vystúpenie speváčky Sisi Lelkes Sklovskej v štýle Marilyn Monroe. Tá takto zaspievala americkej hlave štátu Johnovi F. Kennedymu ešte v roku 1962, keď oslavoval 45. narodeniny

Podľa našich informácií bolo Sklovskej vystúpenie vrcholom večera. Biele šaty či blonďavá parochňa na dokonalé imitovanie originálu  chýbalo. Sálou však znelo Happy Birthday Mr. Prezident. Vystúpenie nám potvrdila samotná speváčka, ktorá sa priznala k vyznaniu citov. „Bolo to prekvapenie, ešte predtým som požiadala o povolenie prvú dámu a povedala som mu, že ho mám rada ako muža aj prezidenta,“ povedal nám s tým, že všetkým prítomným prezradila, že v šestdesiatych rokoch, keď ona ťahala káčera, žila jedna dáma, ktorej ležali všetci muži pri nohách a zaspievala to americkému prezidentovi. Toho nášho spev potešil a bolo vidieť, že mal slzy na krajíčku.    

To, že Gašparovičova oslava bola udalosťou číslo jeden, svedčí aj fakt, že parlament prerušil rokovanie a pred hotelom sa zbiehali samé luxusné autá. Prišla takmer celá vláda, premiérka, predseda parlamentu, podpredsedovia a ďalší politici koalície aj opozície. Okrem Sklovskej vystúpil aj Felix Slováček, Katarína Hasprová či operný spevák Martin Babjak. Hostia si pochutnávali na tradičných špecialitách vrátane pečeného prasiatka. Podávali sa aj slovenské vína, ktoré osobne vyberal prezidentský pár. Od premiérky dostal Gašparovič ručne vyšívané manžetové gombíky.



Prezident_70
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu