Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklovská s manželom: Prezradili detaily zo spálne!

Sisa Sklovská a Juraj Lelkes. Zobraziť galériu (9)
Sisa Sklovská a Juraj Lelkes.

BRATISLAVA – Doma sa rozhodne nenudia! Speváčku Sisu Sklovskú (45) a jej manžela Juraja Lelkesa (59) sme v sobotu večer stretli na odovzdávaní cien OTO 2010. Tmavovláska všetkých prekvapila netradičnou vizážou - na hlave mala nasadenú ryšavú parochňu. Od mladomanželov sme sa v rozhovore dozvedeli, že tento kúsok bol súčasťou ich súkromného posteľného predstavenia!

Prekvapila! Sisa Sklovská sa počas prestížneho galavečera predviedla na pódiu s nezvyčajným účesom - v ryšavej parochni. Tú si z hlavy nezložila ani počas afterpárty. Nás zaujímalo, čo na túto premenu hovorí jej manžel. Ten prezradil viac, ako sme čakali!

„Poznám ju v tých vlasoch v ešte lepšom prevedení. Tie šaty sú krásne, ale to najlepšie prevedenie v mojich očiach vyzeralo trošku inak – bez tých šiat,“ okomentoval zmenenú vizáž svojej manželky Lelkes. „Povedal to dobre,“ zareagovala so smiechom Sisa.

Tá sa zamyslela, aj nad radikálnou zmenou účesu, ale Juraj bol proti. „Radšej nie, lebo Sisa má krásne dlhé vlasy a keď ide do postele, má ich zapletené. Zaspávame tak, že ja ju držím za ten cop,“ poznamenal s pobavením Lelkes. Speváčka nám prezradila, že ona sa manžela usiluje držať stále za ruku. Ste zvedaví, čo všetko nám ešte o sebe prezradili? Pozrite si video.

Chcete vedieť, ako to na párty po OTO-vi vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Sisou Sklovskou a Jurajom Lelkesom.



Sklovska_Lelkes


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu