Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmár Marián vykopol Darinu: Najprv konflikt, teraz... rozvod!

Láska Darinky a Mariána je už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Láska Darinky a Mariána je už minulosťou.

SÚDOVCE – Je po láske! Napriek tomu, že zaľúbenci zo šou Farmár hľadá ženu - Marián (31) a Darina (31) prežívajú na obrazovkách horúce intímne chvíľky, realita je úplne iná. Neprešli ani tri mesiace od ich rýchlej svadby a už sa hovorí o rozvode!

Razantná Darina sa už po príchode na statok utiahnutého panica Mariána cítila ako pani domáca. Za jeden týždeň sa jej podarilo prevrátiť farmu hore nohami. Farmár, ktorý si naplno užíval ženskú spoločnosť, zrazu zanedbával prácu. To ťažko niesla jeho babka a aj mama. Oveľa viac ich však trápilo niečo iné.

„Jeho mama nechcela, aby sa brali tak rýchlo, bola proti tomu. Marián si však postavil hlavu a svadba musela byť,“ prezradil nám človek blízky farmárovi. Ako sme sa však v súvislosti s tým dozvedeli, spolužitie Mariána a Dariny vôbec nebolo ružové. „Keď sa jej niečo nepáčilo, hneď volala policajtov. Dokonca si vymyslela aj to, že ju Marián zbil,“ dodal náš zdroj.

Situácia sa časom začala čoraz viac vyostrovať a Darina sa podľa našich zistení musela z Mariánovej farmy odsťahovať. Rozvod je údajne len otázkou času. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu