Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bitka na Maťovej farme: Miša je krava!

Situácia na Maťovej farme je ozaj napätá. Zobraziť galériu (4)
Situácia na Maťovej farme je ozaj napätá.

SNEŽNICA – Vzájomné útoky! Vyzerá to tak, že na farme u fešného statkára Maťa (25) ide naozaj do tuhého. Miška (21) a Janka (22), ktoré o jeho srdce súťažia v šou Farmár hľadá ženu, to berú príliš vážne. Rozpútal sa teda medzi nimi tvrdý boj!

Usilujú sa získať si jeho priazeň! Zdá sa, že vyhovieť chúťkam modrookého farmára Maťa vôbec nie je jednoduché. Svoje o tom vedia aj dievčatá. Kým študentka Miška básni o jeho tele, slobodnú mamičku zaujal Maťov postoj k jej synovi. Krásavcovi však nie je po chuti ani jedna z adeptiek.

„Obe ich skritizoval. Na Miške mu prekáža, že je ukecaná a panovačná, Janka je preňho zase príliš tichá,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže. Zdá sa, že mladému farmárovi nie je žiadna žena dosť dobrá. Škoda len, že obe dievčatá sú zaľúbené až po uši.

Maťov postoj stavia ženy do pozície rivaliek. Obe sa mu usilujú zo všetkých síl zapáčiť, obliekajú si zvodnejšie oblečenie. „Už nie sme kamarátky, sme sokyne,“ zhodujú sa Janka a Miška, ktoré paradoxne ešte v minulej časti spoločne šantili na lúke, a teraz na seba vo veľkom útočia. Janka dokonca nadáva Miške do kráv. Ako na to zareaguje Maťo? Pozrite si šou Farmár hľadá ženu už dnes večer na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu