Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martina z Farmára vyvolala rozruch: Musela zasahovať ochranka!

Hviezdu Martinu museli chrániť svalnáči. Zobraziť galériu (15)
Hviezdu Martinu museli chrániť svalnáči.

ŽILINA – Vyzerá to tak, že svojrázna Martina (28) zo šou Farmár hľadá ženu je pre ľudí veľkou senzáciou. Dôkazom môže byť aj jej pondelková návšteva nákupného centra v Žiline, kde ju dokonca musela v dave ľudí strážiť ochranka.

Je z nej hviezda! Napriek tomu, že Martina opustila šou Farmár hľadá ženu medzi prvými, teší sa nečakanej popularite. Stačilo, že na malú chvíľu vytiahla svoje nezvyčajné outfity, pikantne okomentovala dianie na farme utiahnutého Mariána, a už ju pozná celé Slovensko.

Dôkazom jej popularity môže byť pondelková návšteva žilinského nákupného centra, kam rodáčka z Martina zavítala do kaviarne spoločne s ďalšími známymi tvárami televízie Joj. Tam mala podobne ako iné celebrity obsluhovať zákazníkov, misiu však nesplnila. „Bolo to šialenstvo. Keď sa tam zjavila, všetci videli zrazu iba ju. Ľudia sa s ňou chceli odfotiť, pýtali si autogramy, k obsluhe ani nedošlo,“ prezradil nám zdroj prítomný na akcii.

Aj samotná hviezda bola v šoku. „Toto som vôbec nečakala, čo sa tu robí, to je rozruch," komentovala Martina vzniknutú situáciu s nadšením v hlase pre jojkárske Promi Noviny. Na otázku, či by si chcela zahrať v nejakom seriáli, zareagovala: „To by som si vedela predstaviť. Aspoň zase nadám voľakomu." Nuž, nechajme sa prekvapiť, čím nás ešte hviezda z ľudu prekvapí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu