Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmár Miro naštval SBSkárku Danku: Začala sa mu vyhrážať a potom...!

Miro zranil Dankine city. Zobraziť galériu (4)
Miro zranil Dankine city.

ĽUBIETOVÁ – Zranil ju! Miro (37) zo šou Farmár hľadá ženu sa poriadne pohral s citmi Danky (27) a Petry (28), ktoré prišli na jeho statok hľadať lásku. Keďže to skúšal na obe strany, situácia sa začala časom vyostrovať. Najnovšie farmárovo rozhodnutie poriadne dožralo zamilovanú Bardejovčanku!

Toto nikto nečakal! Napriek tomu, že sa farmár Miro cítil v prítomnosti oboch svojich žien príjemne, bol donútený rozhodnúť sa medzi nimi. Nakoniec otvorene povedal, že už pri sebe chce len jednu zo svojich žien.

„Dobre, poviem vám pravdu. Prepáč, Danka, mám rád Peťu. Chcem si tu nechať ju,“ nešetril úprimnosťou Miro, ktorý hneď svoju vyvolenú aj pobozkal na ústa. Danka si doposiaľ stavala vzdušné zámky a ešte pred nedávnom sa videla po farmárovom boku. Takéto odmietnutie nedokázala stráviť. Rozhodla sa preto odísť domov.

Keď si Miro uvedomil, dôsledok svojich slov, v momente začal presviedčať Danku, aby na jeho farme ešte ostala. Bolo však už neskoro. „Povedal si, že mám ísť, tak idem. Doma mám robotu,“ zareagovala stroho Bardejovčanka. Keď však Miro neprestával, pritvrdila. „Ja už mám toho dosť. Skús mi zobrať tú tašku, Miro a kvetináč ti ostane na hlave. Dosť, ku..., dosť,“ kričala SBSkárka. Tá nepoľavila ani v momente, keď ju chcel farmár na rozlúčku pobozkať. 

Napokon mu začala robiť problémy aj druhá slečna. Petra sa po chvíľke pozorovania debaty medzi Mirom a Danou tiež postarala o pekný cirkus. Začala zvažovať, že farmu opustí aj ona. To už dohnalo Mira až k slzám. Po dlhom presviedčaní a prosíkaní na kolenách tam Petra na rozdiel od trpko sklamanej Danky nakoniec ostala... 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu