Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hollywoodska obryňa výrazne schudla: Nové telo miluje!

Gabourey Sidibe Zobraziť galériu (10)
Gabourey Sidibe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Netreba sa jej čudovať! Gabourey Sidibe (33) sa stala herečkou najmä vďaka tomu, že bola priam obrovská. Keď tvorcovia filmu Precious hľadali poriadne tučné dievča, chopila sa šance a dnes má na konte účinkovanie vo viacerých počinoch. V týchto dňoch má ale iný dôvod na radosť. Podarilo sa jej totiž výrazne schudnúť. A výsledok naozaj stojí za to!

Štíhlych herečiek je v Hollywoode kopec. Zato korpulentných len zopár. Medzi nimi má svoje miesto aj Gabourey Sidibe, ktorá v priebehu roka ale výraznejšie schudla.

Ako prezradila v rozhovore pre magazín People, pomohla jej operácia, pri ktorej jej zmenšili žalúdok. „Obmedzilo to moju kapacitu a hlad. Inak to funguje už aj v mojom mozgu a ja sama chcem jesť zdravšie,” povedala na margo toho herečka.

Gabourey sa rozhodla podstúpiť zákrok nielen z estetickeho hľadiska, ale najmä kvôli zdravotným problémom. Lekári jej totiž diagnostikovali cukrovku. „So svojím telom som viedla vojnu,” poznamenala tmavovláska, ktorá sa teraz priam miluje. „Keby som sa o to zaujímala skôr, nemusela som staviť toľko rokov tým, že som sa nenávidela. Ale teraz svoj telo milujem. Nie je na mne nič hnusné,” uzavrela Sidibe a dodala, že je tiež pripravená randiť.  

Takto vyzerala Gabourey Sidibe kedysi.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerala Gabourey Sidibe kedysi.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá Gabourey Sidibe dnes.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá Gabourey Sidibe dnes.  (Zdroj: Instagram)

Gabourey Sidibe je zo svojho nového tela nadšená.
Zobraziť galériu (10)
Gabourey Sidibe je zo svojho nového tela nadšená.  (Zdroj: instagram/ People)



 

Viac o téme: Gabourey Sidibe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu