Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vypapaná Gabourey Sidibe: Už sa ani nezmestí za volant!

Obézna Gabourey Sidibe sa pokúša dostať svoje hrošie telo za volant. Zobraziť galériu (6)
Obézna Gabourey Sidibe sa pokúša dostať svoje hrošie telo za volant. (Zdroj: profiemdia.sk)

LOS ANGELES – Chcelo by to väčšie auto! Alebo len menšiu porciu na obed? O tom, že život s nadváhou napriek úspešnej kariére v Hollywoode nie je jednoduchý, sa Gabourey Sidibe (30) presviedča každý deň. Nedávno však k posmeškom z jej obézneho tela sama prispela vlastnou nemotornosťou. Krivky bohato zásobené tukom sa totiž pokúšala nasúkať na sedadlo šoféra do štvorkolesového tátoša.

Toto by na verejnosti radšej skúšať nemala! O Gabourey Sidibe je známe, že napriek oscarovému výkonu pred kamerami neustále zápasí s negatívnymi komentármi na margo svojej výraznej nadváhy. Čokoládová hviezda však nielenže odmieta chudnúť, no navyše kašle na chôdzu aj na taxíky. Dopraviť sa chce všade sama, hoci pritom pôsobí smiešne a strápňuje sa na celej čiare.

Gabourey sa o vskutku zaujímavé úlovky paparazzom postarala včera krátko po tom, čo si dopriala obed v priateľskej atmosfére. Z reštaurácie sa rozhodla odísť tak, ako prišla – na vlastnom vozidle. Už vopred však tušila, že o asistenciu bude musieť požiadať personál prevádzky. Je totiž taká veľká, že sa ledva zmestí za volant. Aj priestranné auto pri nej začína vyzerať ako malá a úsporná „núdzovka“ na nákupy.

Vypapaná herečka sa naposledy dočkala krutých slov od neprajníkov na webe, keď v neforemných šatách zavítala na odovzdávanie Zlatých glóbusov. Vedľa superštíhlych kolegýň podľa názoru viacerých kritikov pôsobila ako veľryba, no nájdu sa aj takí, ktorí jej neustále fandia a povzbudzujú ju. „Jej, každý je úžasný a všetci ma veľmi podporujú v mojej veľkosti. Tým by mal byť problém vyriešený. Ďakujem vám,“ tešila sa Gabourey na ďalšom podujatí medzi hollywoodskou smotánkou. Pri sadaní za volant však obéznu celebritu zrejme úsmev rýchlo prejde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu