Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Extrémne tučná herečka mala sex pred kamerami: Užila som si to! Odkazuje zhnuseným divákom

Gabourey Sidibe si zo svojej váhy a tučného tela ťažkú hlavu nerobí. Zobraziť galériu (6)
Gabourey Sidibe si zo svojej váhy a tučného tela ťažkú hlavu nerobí.

LOS ANGELES - Kašle na nich! Hoci herečka Gabourey Sidibe (32) nepatrí medzi hollywoodske krásavice, môže sa pochváliť tým, že bola nominovaná na Oscara a pred kamerami je dosť aktívna. Účinkuje napríklad v seriáli Empire, ktorého nedávna epizóda vyvolala búrlivé diskusie. Obéznej umelkyni totiž tvorcovia dopriali milostné scény, čo sa u mnohých divákov stretlo s veľkou kritikou. Z intímnych záberov odhalenej tmavovlásky boli dokonca znechutení a nemiestne sa jej posmievali. Sebavedomá Američanka si z hejterov ťažkú hlavu nerobí a je maximálne nad vecou.

O nič horšia ako kolegyne! Sex na televíznych obrazovkách nie je v dnešnej dobe žiadnou raritou. Posteľné scény sú súčasťou mnohých filmov a pravidelne sa objavujú tiež vo viacerých seriáloch. Aj napriek tomu však stredajšia epizóda počinu Empire mnohých šokovala. Dôvod? Erotika v podaní extrémne tučnej herečky Gabourey Sidibe. 

Hoci išlo o pomerne romantické zábery, u divákov prevládali najmä negatívne emócie. Sociálne siete razom zaplavili posmešné koláže a ich znechutené komentáre. „Vážení tvorcovia, tak toto sme naozaj nepotrebovali vidieť. Fuj!” znie jeden z nenávistných príspevkov na twitteri.  

Čítať takéto slová by bolo príjemné asi málokomu. Gabourey si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobí. „Ja, veľká žena čiernej pleti som mala milostnú scénu v primetime. Veľmi som si jej nakrúacanie užila, aj keď som bola trošku nervózna. Cítila som sa sexi a nádherná. Všetci sme odviedli dobrú prácu,” povedala pre Entertainment Weekly herečka.

„Zachytila som ľudskú nenávisť, ale nerozumiem tomu, ako môže niekto nenávidieť lásku. Ale som v pohode, nechajte si tie svoje posmešky,” dodala Sidibe, ktorá podľa vlastných slov nemá čas na to, aby sledovala príspevky na sociálnych sieťach. 

Gabourey je očividne nad vecou. Napokon, terčom kritiky a hejterov sa nestala prvýkrát. Začiatkom roka 2014 jej poriadne naložili kvôli bielej róbe, v ktorej zavítala na odovzdávanie Zlatých glóbusov. 


Mohlo by vás zaujímať: Obézna herečka s mega nadváhou: Pneumatiky presvitajú aj pod šatami!


Táto milostná scéna zo seriálu Empire vyvolala medzi divákmi búrlivé reakcie.
Zobraziť galériu (6)
Táto milostná scéna zo seriálu Empire vyvolala medzi divákmi búrlivé reakcie.

Viac o téme: EmpireGabourey Sidibe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu