Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôzostrašný pohľad: Herečka obrastená tukom sa valila ako guľa!

Obézna Gabourey Sidibe na desiatky kíl nadváhy zvysoka kašle. Zobraziť galériu (12)
Obézna Gabourey Sidibe na desiatky kíl nadváhy zvysoka kašle. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Otrasná momentka! Hoci za bránami Hollywoodu vládne prísny kult štíhlosti, uplatnenie v ňom nájdu aj herečky, ktoré trpia výraznou nadváhou. To je tiež prípad extrémne obéznej Gabourey Sidibe (31) s neuveriteľne hroším telom. Čokoládová hviezda ovenčená oceneniami vyzerá čoraz horšie a chudnúť očividne odmieta.

Ako mohla takto veľmi pribrať? Aj to sa pýtajú fanúšikovia, ktorí si vďaka snímke Precious obľúbili hlavnú predstaviteľku Gabourey Sidibe. Tá si za hlavnú úlohu síce vyslúžila nomináciu na Oscara a množstvo ďalších cenných trofejí, no so svojou korpulentnou postavou odvtedy nič pozitívne neurobila. Fotografi ju včera zastihli pred hotelom, keď telefonovala. Herečka zanechávala dojem, že tesné šaty na nej každú chvíľu prasknú.

Gabourey odchádzala z hotela v legínsach a v šatách bez rukávov, ktoré na nej pôsobili ako tunika. Pozornosť paparazzov okamžite upútala nielen biela farba outfitu, ale tiež spôsob, akým sa herecká hviezda pohybovala. Držala totiž mobil, ktorý v jej macatých rukách vyzeral ako zápalková škatuľka. Objemné ramená a paže spôsobili, že americká celebrita ich ani nedokázala poriadne ohnúť v lakti. Navyše nahodila grimasu s vygúľanými očami, akoby práve zbadala príšeru.

Koľko vypapaná herečka vlastne váži, sa nikto neodváži ani len odhadnúť a zrejme to netuší ani ona samotná. Pravdou ale je, že Gabourey dlhodobo riskuje svoje zdravie a na jej adresu sa v internetových diskusiách množia nenávistné komentáre. A ako sa vo vlastnej koži cíti obézna hviezda? „Keď som mala 21 alebo 22, rozhodla som sa, že život nemá cenu, pokiaľ so sebou nebudem spokojná. Tak som urobila všetky kroky, aby som zistila, ako milovať samu seba a byť sebavedomá,“ prezradila na dávnejšom sympóziu venovanom ženám v zábavnom priemysle. Ak by ale zatúžila po štíhlejšej postave, o lukratívny kontrakt na zhadzovanie kíl by núdzu určite nemala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu