Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská kráľovná krásy bez servítky: Lakatošová bude za tieto slová naštvaná!

Silvia Prochádzková tohtoročný výber Silvie Lakatošovej nepochválila. Zobraziť galériu (7)
Silvia Prochádzková tohtoročný výber Silvie Lakatošovej nepochválila. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zlý výber?! Minulý týždeň sa rozhodovalo o novej Miss Universe SR pre rok 2015. O korunku krásy bojovalo 12 finalistiek, no domov si ju napokon odniesla 20-ročná Denisa Vyšňovská. Podľa slov jej predchodkyne a tohtoročnej porotkyne Silvie Prochádzkovej (22) však ponuka dievčat nebola nič moc. Jej slová o finalistkách riaditeľku súťaže Silviu Lakatošovú (40) určite nepotešia!

Silvia Prochádzková vkročila minulý rok do sveta šoubiznisu v sprievode poriadnej vlny kritiky. Mnohým sa totiž nepáčilo, že má nová kráľovná krásy vylepšené prsia či neforemný zadok. Brunetku navyše mnohí upodozrievali, že k plným perám si dopomohla skrášľovacím zákrokom.

Tento rok sa Bratislavčanka posadila do poroty, ktorá vyberala jej nasledovníčku. No podľa Silviiných slov to vôbec nebolo ľahké. Na rovinu nám prezradila, že voči finalistkám mala spočiatku výhrady a korunku by nedala ani jednej. V podstate tak spochybnila výber dvanástky, ktorý prebehol pod vedením riaditeľky súťaže Silvie Lakatošovej.  

„Dlho som si nevedela predstaviť jednu z nich na prvom, druhom alebo treťom mieste, pretože všetky mi prišli, že to ešte nemali v hlave upratané jednoducho,“zhodnotila kriticky tohtoročné finalistky Prochádzková.  

Napokon sa však s ďalšími hodnotiacimi zhodla na tom, že novou kráľovnou by sa mala stať Denisa Vyšňovská. „Má charizmu, nádhernú postavu, krásnu tvár, perfektné vlasy, takže nie je o čom,“ povedala o kráske, ktorej sa napokon počas galavečera Miss Universe SR 2015 podarilo medzi ostatnými zažiariť. „Opäť vyhrala najlepšia!“ zahlásila Silvia, ktorá svojou vetou evidentne narážala aj na svoje minuloročné víťazstvo. Skromnosť zrejme nepatrí medzi jej vlastnosti a nemá problém sama sa verejne pochváliť. 

Silvia Prochádzková


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu