Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vysmiata Lakatošová: Na kávičke s o 12 rokov mladším!

Silviu Lakatošovú sme nedávno nachytali na kávičke s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom. Zobraziť galériu (7)
Silviu Lakatošovú sme nedávno nachytali na kávičke s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čo je medzi nimi?! V posledných dňoch našu krajinu sužovalo nie práve ideálne jarné počasie - bolo zamračené a pršalo. No keď v piatok na chvíľu vyšlo slnko, v jednom z podnikov na nábreží Dunaja sa nám podarilo nachytať vysmiatu riaditeľku Miss Universe SR Silviu Lakatošovú (43). A kávičku si na nábreží Dunaja nevychutnávala sama... Spoločnosť jej robil o 12 rokov mladší bývalý hokejista Dušan Pašek (31).

Keď po dlhšom čase aspoň na chvíľu vykukne slnko, okamžite to ľudí vyláka na terasy podnikov. Práve tam sa nám pred pár dňami podarilo nachytať aj riaditeľku súťaže Miss Universe SR Silviu Lakatošovú. No nebola tam sama... V jednom z podnikov na nábreží Dunaja sa totiž stretla s o 12 rokov mladším fešákom. 

Reč je o bývalom hokejistovi Dušanovi Pašekovi, ktorý len vo februári prestal s aktívnym športom a aktuálne pôsobí ako projektový manažér očnej kliniky. Dvojica sa okamžite zvítala pusinkami a vymieňala si široké úsmevy. Tmavovlásku sme preto oslovili, nech nám prezradí, čo medzi nimi je. „Išlo čisto o pracovné stretnutie,“ povedala nám jasne Lakatošová. Dokonca si vraj aj vykajú.

Spojila ich iba súťaž krásy. Už budúci týždeň totiž štartujú kastingy a Pašek má byť ich súčasťou. „Dušan je porotcom aktuálneho ročníka Miss Universe SR a upresňovali sme si nejaké detaily,“ prezradila nám Silvia. Tak veríme, že Pašekovi sa ako milovníkovi pekných žien podarí vybrať krásne finalistky. 

Viac o téme: Silvia LakatošováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu