Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Radikálna premena Lakatošovej (40): Toto spravila prvýkrát v živote!

Silvia Lakatošová si nechala ostrihať svoju korunu krásy. Zobraziť galériu (7)
Silvia Lakatošová si nechala ostrihať svoju korunu krásy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vzdala sa svojej pýchy! Riaditeľka súťaže Miss Universe SR a posledná federálna kráľovná krásy Silvia Chovancová Lakatošová (40) sa za celý čas svojho pôsobenia v šoubiznise pýšila dlhými vlasmi. Inak ako s tmavou hustou hrivou si ju verejnosť ani nepamätá. Po rokoch však kráska zatúžila po zmene. A svojím výzorom doslova vyrazila dych.

Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy a svoje o tom vie aj riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Chovancová Lakatošová. Roky sa totiž pýšila dlhou hustou hrivou, ktorá k nej neodmysliteľne patrila už od jej vstupu do šoubiznisu. No po takom dlhom čase aj posledná federálna misska zatúžila po zmene. 

Nedávno sa totiž kráska objavila v spoločnosti a svojím vzhľadom všetkým doslova vyrazila dych. Tmavovláska si svoje dlhé pramene nechala ostrihať o niekoľko desiatok centimetrov. Zisťovali sme, čo riaditeľku súťaže krásy k takejto zmene viedlo. „Využila som služby svetového kaderníka Maurica, ktorý tu bol na Miss Universe. On česal také hviezdy, ako je napríklad Madonna. Sadla som si do kresla a povedala mu, že je to v jeho rukách,“ prezradila nám Lakatošová.

Vzdať sa svojich vlasov však nebolo pre Silviu vôbec ľahké. „Keď padali tie dlhé pramene, nebolo mi všetko jedno. Ale už to chcelo trochu zmeny. Pôrod aj dojčenie dali vlasom zabrať, povedala pre Topky.sk mamička dvoch detí. „Ešte si na to zvykám. Takéto krátke vlasy som ešte nikdy nemala. Ale mám ľahšiu hlavu, fénujem sa asi 2 minúty, čiže sa príprava zrýchlila,“ našla pozitíva na novom účese tmavovláska. V konečnom dôsledku treba uznať, že či už s dlhými alebo krátkymi vlasmi, Lakatošová vyzerá stále rovnako dobre. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu