Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najkrajšia Slovenka a jej frajer: Kšefty s bytmi!

Silvia Prochádzková Zobraziť galériu (4)
Silvia Prochádzková (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Podnikavé dievča! Bratislavčanka Silvia Prochádzková (23) v roku 2014 vyhrala titul Miss Universe SR. Modelingu sa však prakticky ani nevenovala. Pracovala na svojom vlastnom biznise. Mala agentúru s modelkami, pred časom otvorila súkromnú škôlku... No a najnovšie, ako sa nám podarilo zistiť, spolu s frajerom začala kšeftovať s bytmi.

Pred rokom a pol bola Silvia Prochádzková v súťaži Miss Universe zvolená za najkrajšiu Slovenku. Sama sa však modelingu dlho nevenovala – prakticky vôbec. Veď už počas svojho „korunovania“ viedla vlastnú modelingovú agentúru a neskôr si otvorila aj súkromnú škôlku.

No ako sa nám podarilo zistiť, portfólio svojho podnikania kráska opäť rozšírila. Dostala sa k nám totiž informácia, že brunetka kúpila dvojizbový byt v bratislavskom Novom Meste za vyše 100 000 eur a výhradne na kšeft. 

„Neplánujem sa sťahovať, budem ho dávať do prenájmu,“ priznala pre Topky.sk podnikavá Bratislavčanka, ktorá investovala do novostavby. „Byt sa v tejto chvíli ešte stavia,“ povedala nám kráska. K biznisu ju doviedol priateľ Vlado, ktorý je v tomto smere známou firmou. „Má niekoľko apartmánov v Starom meste, ktoré prenajíma turistom,“ priblížila nám Prochádzková.

Zaujímalo nás teda, či novú nehnuteľnosť v budúcnosti plánuje vôbec využívať. „Nie, kúpila som ju vyslovene na prenajímanie. S partnerom sa chystáme poobzerať po nejakom dome,“ netají Silvia. No, zdá sa, že sa mladej podnikateľke skutočne darí. 

Viac o téme: Silvia Prochádzková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu