Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podzámska opäť šokuje: Ukázala intímne partie!

Elena Podzámska počas prehliadky ukázala intímne partie. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska počas prehliadky ukázala intímne partie.

BRATISLAVA – Vyzývavá! Včera večer sa herečka Elena Podzámska (39) znovu predviedla v úlohe manekýnky. Ako to už u nej býva zvykom, na móle sa objavila v poriadne dráždivom modeli. V ňom vynikla jej štíhla postava. „Kúsok“ z dielne návrhára Borisa Hanečku (28) bol však natoľko odvážny, že tmavovláska nechtiac ukázala prítomným hosťom aj intímne partie!

Na nábreží Dunaja sa včera podvečer konala módna prehliadka, kde prezentoval svoju tvorbu návrhár Boris Hanečka. V jeho modeloch sa na pódiu objavili prevažne známe tváre slovenského šoubiznisu. Hoci zúčastnené moderátorky a herečky vystupovali ako profesionálky, najväčšou hviezdou bola Elena Podzámska!

Galéria: Známe Slovenky sa na módnej prehliadke Borisa Hanečku ukázali v odvážnych modeloch.

Partnerka tanečníka Mateja Chrena mala na sebe model pripomínajúci plavky. Jeho spodná časť bola vysoko vykrojená, vďaka čomu vynikli Elenine štíhle nohy. Látka, z ktorej bol outfit zhotovený, však nedržala pevne na svojom mieste. Počas chôdze sa herečke šaty posunuli a ukázala tak viac, než by chcela – spodnú bielizeň, aj časť rozkroku. Ani táto menšia nehoda však Podzámsku nevyviedla z miery.

Elena nebola jediná, kto rozpálil prítomných divákov. Odvážne modely predviedli napríklad aj herečky Kristína Farkašová či Dorota Nvotová. Pozornosť však pútali aj ďalšie známe tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu