Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Odvážna Podzámska: V priesvitnom od hlavy až po päty!

Elena Podzámska v dráždivých svadobných šatách. Zobraziť galériu (13)
Elena Podzámska v dráždivých svadobných šatách.

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Elena Podzámska (38) si väčšinou dráždivé outfity neoblieka. Poodhalená sa zatiaľ ukázala len v tanečnej súťaži Let’s Dance. Tentoraz však súhlasila, že predvedie model, ktorý je celý ušitý len z jemnej priesvitnej čipky.

Zaujímavá podprsenka a tango nohavičky! Aj to si mohli všimnúť hostia na utorkovej módnej prehliadke návrhárky Zuzany Bottkovej, ktorá sa konala v bratislavskej Redute. Herečka Elena Podzámska sa totiž pred nich postavila v úplne priesvitných šatách.

Róba z jemnej čipky nebola vôbec podšitá, a tak tmavovláska predviedla rovno aj bielizeň. „Elena podprsenku väčšinou vôbec nenosí, ale tu bola naozaj nutná. Navyše bola vlastne súčasťou modelu. Na odhalenom chrbte nemá klasické zapínanie, ale zaväzovanie a pruh látky splýva so šatami,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia.

Perličkou je, že biela farba tejto róby nebola vôbec náhodná. Návrhárka si aj v takomto modeli vie predstaviť nevestu. „Určite sa pohrávala s myšlienkou, že ide o svadobný model. Aj keď trošku extravagantnejší,“ tvrdí náš zdroj. Pritom rovnaká návrhárka obliekla Elenu do bieleho už v septembri minulého roka. Kedy Podzámska naozaj vstúpi do manželstva so svojím partnerom Matejom Chrenom, však zatiaľ vraj netuší. Ale uvažujú o tom.

Viac o módnej prehliadke nájdete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu