Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Podzámska a Chren sa budú brať: Topkám ukázali snubný prsteň!

Podzámska a Chren sú zasnúbení. Elena ukázala topkám prsteň! Zobraziť galériu (5)
Podzámska a Chren sú zasnúbení. Elena ukázala topkám prsteň!

BRATISLAVA - Sú zasnúbení! Elena Podzámska (38) a Matej Chren (28) sa rozhodli podstúpiť vážny krok v ich vzťahu. Ako pre topky.sk prezradili, nebránia sa svadbe. Dokonca sa herečke na prste už ligoce aj prstienok!

Sobotňajšiu párty, ktorá sa konala po finále Miss Universe SR, si nenechali ujsť ani Elena Podzámska a Matej Chren. Milenci si po celý čas prejavovali nežnosti, túlili sa k sebe, bozkávali sa a tancovali telo na telo.

Topky.sk sa ich rozhodli vyspovedať a zistili sme, že dvojica sa zrejme po necelom roku chodenia rozhodla svoj vzťah posunúť ďalej. Herečke sa už dokonca na prste ligoce aj prstienok s bielym očkom, ktorý nápadne pripomína zásnubný.

Zaujímalo nás preto, či akt zásnub naozaj prebehol a či sa chystá aj svadba. „Ty povedz o zásnubách,“ vyzvala Elena Mateja, ktorý sa však od začiatku snažil zahmlievať a nič neprezradiť. „Čo? Nepočujem. O akom prstienku?“ vykrúcal sa tanečník, ktorý však napokon prezradil: „To je taký predzásnubný.“

Hoci sme o predzásnubách počuli prvý raz, dá sa predpokladať, že aj po nich by mala nasledovať svadba. Alebo nie? „Určite sa chystá, plánujeme to, to áno. Dátum zatiaľ nie je, ale chystáme. Uvidíme postupne, ako sa to vykryštalizuje,“ povedal nám Chren.

Keď nás zaujímalo, či Matej Elenu požiadal o ruku tak, ako sa patrí, opäť si vzal slovo tanečník. „To je taký pred-predzásnubný. To originálne ešte len príde,“ zahmlieval. Zdá sa teda, že svadba ešte v termíne do roka a do dňa nepríde. Alebo nás Matej a Elena opäť všetkých prekvapia?! 

Sledujte TOPKY TV: Podzámska a Chren o zásnubách, práci a ich spoločnom tancovaní!



Podzamska_o zasnubach a praci


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu