Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milenci Podzámska a Chren po roku: On na nepoznanie, ona prefarbená!

Zmenení Podzámska a Chren. Zobraziť galériu (14)
Zmenení Podzámska a Chren.

BRATISLAVA – Vynovení! Herečku Elenu Podzámsku (38) a tanečníka Mateja Chrena (28) sme v utorok večer stretli ruka v ruke na športovej akcii. Mnohí hostia prítomní na podujatí si všimli, že po roku spoločného randenia prešiel párik výraznou zmenou. Najmä tanečník sa na seba vďaka novému imidžu vôbec nepodobal.

Zaľúbenci Elena Podzámska a Matej Chren, ktorí už takmer rok tvoria pár, si spoločne strávené chvíle užívajú tak ako na začiatku ich vzťahu. Ani na utorkovom krste istého nealkoholického nápoja s podobizňou hokejistu Petra Bondru sa dvojica od seba nevedela odlepiť. Stredobodom zvedavých pohľadov však neboli iba kvôli prejavovaniu vzájomnej náklonnosti. Príčinou bol aj ich nový imidž. 

Tanečník Matej Chren sa totiž nechal vykosiť nakrátko. Jeho vyholená hlava vzbudzovala veľkú pozornosť. No ani Podzámska nezostala v jeho tieni. Herečka bola ostrihaná do postupna a zmenila odtieň vlasov. Zaujímalo nás, z akého dôvodu sa párik rozhodol pre takúto zmenu.

„Ja to mám ostrihané vyložene z toho ozdravovacieho hľadiska. Už som mala veľmi zničené vlasy po všetkých procedúrach ako žehlenie a natáčanie. Zafarbené na tmavšie sú preto, lebo tá farba tak chytila. Nebol to žiaden zámer,“ netajila Elena.

Herečkin partner Matej si dal vlasy vynoviť tiež - ostrihal sa nakrátko. Hoci najskôr tvrdil, že z rovnakého dôvodu ako jeho partnerka, nakoniec priznal, že za tým bola aj iná príčina. „Tým, že mám každý deň vystúpenia a vlasy sa gelujú a lakujú, tiež trpia. Ale nebolo to kvôli tomu, skôr som chcel zmenu. Ide leto a mne to hrozne rýchlo dorastie,“ vysvetlil tanečník, ktorý podľa tvrdení svojej polovičky teraz vyzerá ako hokejista.

VIDEO: Podzámska a Chren o hokeji, účesoch a Veľkej noci. Matej prezradil aj čo-to zo svojho detstva.



Podzamska_Chren


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu