Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Haklová ukázala na vlastnom tele nový biznis: Sekla s realitami!

Monika Haklová sa momentálne v Paríži venuje novému biznisu. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová sa momentálne v Paríži venuje novému biznisu.

BRATISLAVA/PARÍŽ – Od domov a bytov k sexi kúskom! Súťažiaca z markizáckej Farmy Monika Haklová (38) sa dlhší čas živila predajom nehnuteľností v rakúskom pohraničí. Nedávno si však podnikavá blondínka zaumienila, že s tým sekne. Dôvod? Chce skúsiť rozbehnúť biznis v obchode s luxusnou spodnou bielizňou a s plavkami. Jedny dokonca už stihla aj odprezentovať. A to na vlastnom tele počas otváracej párty šou Pláž 33.

Po bujarom žúre povinnosti! Monika Haklová sa počas uplynulého víkendu zabávala na otváracej párty markizáckej Pláže 33. O rozruch sa postarala najmä vo chvíli, keď v bielych bikinách a v overale rovnakej farby skončila v bazéne plnom vody.

Ako sme sa o jej letnom outfite dozvedeli, plavky si vzala zámerne. No nie s cieľom kúpať sa. Farmárka chcela totiž na vlastnom tele odprezentovať sexi kúsok, ktorý súvisí s jej novými pracovnými aktivitami. Zistili sme, že v Bratislave plánuje otvoriť luxusný obchod so spodnou bielizňou a s plavkami vychytených značiek. Preto ihneď po skončení spomínanej párty odcestovala do Francúzska, kde sa zúčastnila veľkej módnej udalosti, ktorá sa tam koná raz ročne.

„Hoci je obdobie dovoleniek, pre mňa je toto práve ideálny čas na prípravu a realizáciu nových projektov. Momentálne som pracovne v Paríži, kde budem niekoľko dní intenzívne jednať so zástupcami exkluzívnych značiek plážovej módy a spodnej bielizne,“ prezradila nám o svojich aktivitách blondínka. Uvidíme, ako sa jej v novom biznise bude dariť. Prvú kolekciu by chcela prestaviť už na jeseň.

Monika Haklová sa v takomto outfite predviedla na párty Pláže 33. Kolekciu na sezónu 2013 plánuje predstaviť ešte tento rok na jeseň. Následne má v úmysle zahájiť predaj na slovenskom trhu.
Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová sa v takomto outfite predviedla na párty Pláže 33. Kolekciu na sezónu 2013 plánuje predstaviť ešte tento rok na jeseň. Následne má v úmysle zahájiť predaj na slovenskom trhu.  (Zdroj: archiv MH)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu