Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Niekdajší moderátor Jojky Thomas Kamenar: 10 rokov od vysielania Páli vám to... Takto sa ZMENIL!

Thomas Kamenar v šou Páli vám to? Zobraziť galériu (3)
Thomas Kamenar v šou Páli vám to? (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Spomínate si na niekdajšiu reláciu Páli vám to? s Thomasom Kamenarom (45)? Ten sa do pamäti Slovákov vryl hlavne svojou nedokonalou slovenčinou. Od vysielania ubehlo už 10 rokov, no a takto vyzerá moderátor dnes!

Určite si pamätáte na legendárne slovo KAJŠMENTKE. Aj to vzniklo vďaka istej pani Beáte, ktorá súťažila v šou Páli vám to? Reláciu v rokoch 2013 a 2014 moderoval Thomas Kamenár. Na toho si mnohí spomínajú ako na moderátora, ktorý nehovoril dokonalou slovenčinou.

Rakúskeho Slováka si diváci obľúbili aj vďaka tomu, že navodzoval skvelú atmosféru v štúdiu. Na Slovensku sa potom dlho nikde neobjavil a svoje pôsobenie presunul do susedného Rakúska, kde opäť využíval vycibrené moderátoské schopnosti. U juhozápadných sudedov moderoval dva počiny. V roku 2017 jeden publicistický program s názvom Österreich kann a v 2018 to bola súťažná relácia Zur Hölle damit.

Neskôr sa vrátil do rodnej zemi. Avšak, nie ako moderátor, ale ako herec. Ukázal sa v jojkárskom počine Nový život. No a potom sa z verejného života stiahol. Na sociálnej sieti Instagram je stále aktívny a pridáva tam zábery najmä z cestovania. Najnovšie navštívil Dubaj a podarilo sa mu stretnúť americkú rockovú hviezdu Brucea Springsteena. Samozrejme, nezabudol sa s ním ani odfotiť. No a to ako sa moderátor za tie roky zmenil nájdete nižšie. Od vysielania jojkárskej šou ubehlo už dlhých 10 rokov a čas poznačil aj Kamenára.

Thomas Kamenar kedysi v šou Páli vám to?

Niekdajší moderátor Jojky Thomas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Thomas Kamenar dnes

Niekdajší moderátor Jojky Thomas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Thomas KamenarPáli vám to?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu