Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárke Haklovej vysávali tuk: Nebola spokojná s týmto zadkom!

Monika Haklová podstúpila laserovú liposukciu. Zobraziť galériu (16)
Monika Haklová podstúpila laserovú liposukciu. (Zdroj: Foto: Esthetic, archiv MH)

BRATISLAVA – Nechala sa vylepšiť! Známa tvár markizáckej reality šou Farma Monika Haklová (38) si potrpí na svoj výzor. Keďže si chce udržovať tip-top postavu, patrí k pravidelným návštevníčkam skrášľujúcej kliniky. Nedávno postúpila u doktorky Alexandry Novotnej laserovú liposukciu, ktorá jej má dopomôcť k vyformovaniu zadočku a stehien.

Jedna z najvýraznejších postáv druhej série markizáckej reality šou Farma podstúpila skrášľujúci zákrok v laserovom centre súkromnej kliniky Alexandry Novotnej z dvoch dôvodov. „Na statku som dosť pribrala, pretože sme jedli samé kaše. Odzrkadlilo sa to hlavne na mojich bokoch a stehnách,“ uviedla hlavnú príčinu, kvôli ktorej sa rozhodla dať si vylepšiť figúru. Tým druhým dôvodom je fakt, že sa čoskoro chystá na mólo. „Budem predvádzať novú kolekciu v plavkách. Potrebujem preto vyzerať tip-top,“ prezradila blondínka. „Nechcela som prirodzene chudnúť, pretože by mi to bolo veľmi vidno v tvári,“ dodala.

Sama Monika priznala, že mala zo zákroku strach. „Najprv som bola úplne vystresovaná, ale pri rozprávaní s doktorkou Novotnou som sa uvoľnila. Trochu to pichalo, nič strašné. Cítila som iba tlak, že sa niečo deje,“ uzavrela svoj zážitok zo zákroku Haklová. 

Ako prebiehal celý zákrok si môžete pozrieť TU! Upozorňujeme, že niektoré zábery nie sú pre slabšie povahy.

Monika Haklová na laserovej liposukcii.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu