Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekliate šaty: Haklová ukázala všetko, čo mohla!

Moniku Haklovú zradili vyzývavé šaty. Vo chvíľke nepozornosti odhalila poprsie aj rozkrok. Zobraziť galériu (14)
Moniku Haklovú zradili vyzývavé šaty. Vo chvíľke nepozornosti odhalila poprsie aj rozkrok.

BRATISLAVA – Uvoľnená a nepozorná! Bývalá farmárka Monika Haklová (38) sa prirodzene, ako každá žena, chce páčiť opačnému pohlaviu. V dráždivých outfitoch svoje telo celkom rada vystavuje na obdiv. Blondínka si však nedávno vyrazila do spoločnosti v minišatách, ktoré ju svojím strihom poriadne potrápili.

Krátka sukňa, hlboký výstrih! Monika Haklová sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Farma a odvtedy si mediálnu pozornosť okolo svojej osoby naplno užíva. Taktiež sa zúčastňuje rôznych podujatí, kde sa zväčša postará o rozruch. Naposledy pútala pozornosť na večierku odvážnym outfitom, ktorý zrejme nenechal chladného žiadneho chlapa.

Haklová si totiž vyšla do spoločnosti v šatách s rafinovane riešeným dekoltom. Keďže si pod ne nevzala podprsenku, pri každom pohybe odhalila časť svojho poprsia. Krátka sukňa sa zase postarala o to, že v nej vynikli blondínkine nohy. „Prečo by žena nemohla ukázať to, čo je pekné?!“ reagovala nedávno Monika na tému vyzývavých outfitov.

Provokatívne modely však bývajú často zradné. Svoje o tom vie aj Haklová. V určitej chvíli totiž ukázala viac, než zrejme chcela. Prítomní hostia tak mohli nazrieť nielen do jej výstrihu, ale aj pod sukňu. Ktovie, či takýmto spôsobom chcela vyprovokovať aj svojho snúbenca Martina Kollára, s ktorým po ôsmich rokoch spolužitia prežívajú vážnu partnerskú krízu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu